torstai 30. toukokuuta 2013

Tokotreenit todella kivalla porukalla

Kävin tänään Risupadonpuiston koira-aitauksen viereisellä kentällä treenaamassa tokoa. Paikalla oli yhteensä viisi koirakkoa, eli juuri sopiva määrä. Kaikki muut koirat olivat nuorehkoja, mutta ei Nana tosiaan niitä taitavampi kyllä ole :D Mutta me harrastammekin lähinnä omaksi iloksemme, eipä siis mikään ihme ettei ihan sairaan hyviä olla. Nana kuitenkin teki hyvin hommia ja yritti iloisesti parhaansa, ei kyllä tarvinnut sitä hävetä yhtään. Oli todella antoisaa kun sai treenata muiden kanssa, ja varsinkin Hannalta sain hyviä vinkkejä ja uusia ideoita tekemiseen. Hänen blogistaan löytyy myös vähän fiksumpi kuvaus treeneistämme, en jaksa itse ajatella.

Kaverini oli mukana treeneissä Dinon kanssa (niin ja siis kyseessä ei ollut koiran omistaja) ja pikkumieskin teki hienosti hommia. Varsinkin sen luoksetulot ovat kyllä mahtavia, hieno Dino! Minulla oli kamera mukana, mutta en jostain syystä ottanut yhtään kuvia. Onneksi Hanna kuitenkin otti yhden kuvan koirista rivissä tekemässä paikallaoloa. Dino taisi juuri silloin säätää jotain muuta eikä ole siksi kuvassa. Pitää jonkun kerran itsekin ottaa jotain kuvia noista treeneistä!


Mutta eipä mulla nyt muuta asiaa ollutkaan. Loma alkaa kohta, ja olen koirat.comin kautta löytänyt kesäksi kaksi todella mukavalta vaikuttavaa hoitokoiraakin. Hyvältä siis vaikuttaa tuleva kesä. 100. postaus alkaa uhkaavasti lähestyä, hurjaa!

2 kommenttia :

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com