tiistai 28. toukokuuta 2013

Kaksi asiaa, jotka opin tänään

1. Nana ei osaa mennä maahan. 

Kyllä se maassa osaa maata, mutta seisomasta se ei osaa maahan mennä, vain istumasta tai kumartamisen kautta. Hyvä minä, hienosti opetettu! No, treeniä treeniä treeniä vaan, kyllähän sen on pystyttävä maahan menemään. Torstaina menemme varmaan tokotunnille, täytyy yrittää silloin tehdä asialle jotain.


2. Nana on silti hieno koira. 

Meillä oli tänään rallytokon alkeiskurssin 10. kerta, ja pidimme "rallytokokisat", eli koirakot menivät kisaradan läpi ja saimme kouluttajaltamme sellaisen kovin virallisen lomakkeen, mihin kaikki virheet merkattiin. Ne pari kämmiä, jotka meidän radallamme sattuivat, olivat kaikki omaa huolimattomuuttani. Nana noudatti hienosti käskyjä ja teki niin kuin pyydettiin. Rallytokoilun jälkeen kävimme koirapuistossa ja sielläkin N oli hieno. Äsken teimme iltalenkin kauniissa ilta-auringossa ja kävimme kentällä treenaamassa paikallaoloa, Nana jaksoi vielä tehdä hienosti hommia. Takana oli poikia pelaamassa koripalloa, mutta he eivät haitanneet lainkaan Nanan keskittymistä. Lopuksi otin siitä pari poseerauskuvaa, kun se oli niin tyytyväinen lelunsa kanssa.



Välillä tietysti tulee kausia joina tuntuu ettei Nanan kanssa mikään onnistu, ja ettei minun olisi pitänyt ikinä mitään koiraa ottaa, mutta nyt minulla on ollut jo aika pitkään hyvä fiilis meidän yhteistyöstä. Tämän hehkutuksen jälkeen vielä loput äsken iltalenkillä ottamani kuvat.

8 kommenttia :

  1. kulkeeko nana lenkeillä ilman hihnaa? =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Useimmiten joo silloin kun kuljetaan tuolla hiekkateillä missä ei ole autoteitä lähellä. Aina kun joku tulee vastaan, laitan sen kiinni :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos paljon, olen itsekin niihin tyytyväinen :)

      Poista
  3. Voi että miten tyytyväiseltä voikaan näyttää, kun on lelu :D

    ...

    Löysin tänne jostakin syystä vasta nyt, ja täytyy sanoa, että vähän hävettää. Tämä vaikuttaa todella kivalta blogilta! :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com