keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Nana 7v

En kyllä tajua miten tuollainen SÄHLÄ voi muka olla jo seitsemän, mutta vuosimallia -06 oleva Nana tosiaan tänään vietti tänään syntymäpäiväänsä. Tai no vietti ja vietti, annoin sille aamulla palan munkistani ja siinä olikin sen juhlimiset. Vietin melkein koko päivän tallilla, ratsastin (tai no, lähinnä keskityin selästä tippumiseen kun eräs vähän pukitteli......) riimulla ilman satulaa Wäiskillä pellolla, oli oikein hauskaa! Illalla kuitenkin lähdin kuvaamaan Nanaa.





Tiistaina kävimme rallytoko-tunnilla, ja sen jälkeen olimme KOIRAPUISTOSSA. Nana oli hieno, leikki vuoden ikäisen bullmastiffiuroksen kanssa, ei rähissyt kenellekään ja käyttäytyi nätisti. Olin todella ylpeä Nanasta, on se vaan niin rakas minulle. Nyt kun se ei enää ole ihan nuori, on väkisin alkanut nousta mieleen se, ettei Nana ikuisesti elä. En kuitenkaan aio liikaa murehtia siitä, koska nyt Nana on erinomaisessa kunnossa. Siispä nautimme nyt siitä, tulevaisuus tuo tullessaan mitä tuo. 


Siinä on "hieno" video, jossa Nana jahtaa jänistä. Sen jäniksenjahtaustaidot vaan ovat niin onnettomat, että se palaa noin 15sek kuluessa aina takaisin, eikä saa edes vauvajänöä kiinni. Sen takia uskallan antaa sen niitä jahdata, vaikkei se rusakon kannalta varmaan olekaan kiva juttu. Se on myös ihan pöllö, kuten videon alusta huomaa niin ei se tuotakaan jänistä hoksannut ennen kuin se lähti pakenemaan. 





Olen harkinnut, että voisin ottaa OKK:lta pennun jossain vaiheessa. En kuitenkaan vielä, koska Dinossa ja Nanassa riittää tarpeeksi aktiviteettia. Jos niin käy, että Dinosta muka saadaan joskus yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen, ehkä voin sitten alkaa harkita pikkuista labradoripentua. Tämän viikon lauantaina lähden muuten Dinon kanssa Tuorlan kartanolle sennenkoirajoukon kanssa tokoilemaan yhdeksi yöksi. Saa nähdä mitä siitä tulee, koska Dino ei tosiaan osaa mitään tokojuttuja... Törmäsimme muuten lenkillä myös todella nättiin kissaan, otin siitä ihan kuvankin.




Toivottavasti kaikkien vappu on sujunut mukavasti! Itse en vappuaattona tehnyt muuta kuin oleskelin kotona ja paistoin munkkeja siskoni ja tämän poikaystävän kanssa, oli oikein mukava ilta. Mutta nyt toivotan hyvää yötä kaikille, toivottavasti kuvat ilahduttavat jonkun päivää tai iltaa. 

// Pakko lisätä loppuun vielä yksi juttu, käykää lukemassa vauva.fi-sivustolta tämä keskustelu! Ehdottomasti. Ja jos joku ei jaksa, poimin onneksi parhaan palan talteen tänne blogiini:


8 kommenttia :

  1. Sinulla on aina tosi ihania kuvia. :) Näissä on tunnelmaa.

    7v on hyvä ikä - ei kannata vielä ainakaan murehtia ikäviä asioita. :) Onnea Nanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon, kylläpä kommenttisi lämmitti mieltä :) Jep, mitäpä noita vielä murehtimaan kun koirakin on melkeinpä paremmassa kunnossa kuin ikinä - niin henkisesti kuin fyysisestikin! Nana epäilemättä kiittää onnitteluista.

      Poista
  2. Hienoja kuvia! Hauska tos videos ku Nana äkkää sen pupun :D Hieno keskustelu, kävin lukemassa (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo eihän siinä mennytkään kuin puoli minuuttia... Hölmö mikä hölmö ;)

      Poista
  3. Myöhäiset onnittelut Nanalle! Oon sulle kateellinen kun Nana ei lähde ton enempää kanien perään... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) No, voin lohduttaa että lintuja se jahtaa sitten sitäkin innokkaammin. Se on jopa kerran saanut kiinni linnun, hyi että...

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com