torstai 16. toukokuuta 2013

Huomenna meille tulee chihuahua...

... vaan onneksi vain hoitoon! Dinon omistajan työkaverilla on Minni-niminen chihu, joka on kuulemma hankala: vetää hihnassa ja on hiukan äksynpuoleinen. Otan sen meille viikonlopuksi hoitoon, ihan vain jo sen takia, etten ole koskaan kuvannut yhtäkään pikkukoiraa. En ole muutenkaan ollut sellaisen kanssa tekemisissä yksittäisten pikkukavereiden moikkaamista koirapuistossa. Minulla on ollut parsoneita pari kappaletta hoidossa, mutta en laske niitä pikkukoiriksi. Tästä tulee erinomainen viikonloppu, vaikka miljoonat tekemättömät kouluhommat sitä hiukan varjostavatkin.

Tänään kävin ihan normaalilla hihnalenkillä Nanan kanssa, mikä on harvinaista. Yleensä en jaksa sitä juurikaan narussa talutella, mutta tänään ryhdistäydyin. Varsinkin kuumalla kelillä Nanan taluttaminen hihnassa on jopa ihan mukavaa, kun se ei jaksa kiskoa. Riittävästi käveltyämme suuntasimme tietysti vielä metsän siimekseen, ja Nana sai juosta vapaana, poseeerata kameralle ja uiskennella ojassa.








Illalla kävin vielä hakemassa Dirpan (joo, se on se sama Dino edelleen, sen omistaja vaan keksii sille täysin vastenmielisiä ja älyvapaita lempinimiä.......) mukaan iltalenkille, kävimme äidin kanssa kaupassa. Sillä aikaa, kun äiti hoiti ostokset, minä kuvasin pihalla koiria! Kävimme vielä vähän kävelemässä ja metsässä juoksuttamassa koiria, mutta aurinko oli jo laskenut, joten en viitsinyt alkaa kuvata.




Vaan tässä kaikki tältä päivältä, palatkaamme asiaan huomenna, jos terrorichihun käsittelyn jälkeen olen vielä kirjoituskunnossa ;)

3 kommenttia :

  1. Ihanaa jälkeä tuli ku Nana pomppi ojissa :D Nimittäin mulla on kokemusta mutasien koirien putsaamisesta xd

    Dinsu ja Nana on nii söpöi tos penkin vieressä :33 Ja onnea ja menestystä terrorichihuahuan hoitoon ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, tosi "kiva" toi sen harrastus... :D Kiitos kiitos. hyvin menee pikkukoiran kanssa, se on paljon leppoisampi kuin mitä oletin!

      Poista
  2. nää on kuvista suosikeimpia!! hienot värit ja syvyys!

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com