sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hieno, pieni Minni

Voi kuinka hauska koira Minni onkaan! Aluksi se pelkäsi ihan hulluna minua ja Nanaa, hyökkäili kohti hampaat irvessä aina kun kumpikaan erehtyi katsomaan siihen päinkään. Tilanne on kuitenkin huomattavasti parantunut. Juuri nytkin tätä kirjoittaessani Minni on sylissäni ja Nana makaa jaloissa, ei ongelmaa. Mukavana bonuksena myös Dino on täällä, eli koiria riittää. Minun piti viedä Dino kaverilleni hoitoon, mutta matalapaine ja vähäinen unimäärä viime yönä aiheuttivat sen, että meninkin vain koirapuistoomme seisoskelemaan ja kuvaamaan Dinoa ja Nanaa. Sillä aikaa äiti ja isä kävivät Minnin kanssa kävelyllä :D Tässä kaksi kuvaa eiliseltä metsälenkiltämme.



Minni oli mukana kaverillani pienimuotoisessa tapaamisessamme. Aluksi se oli ihan kauhusta jäykkänä ja onnistui vähän näykkimään kavereitani. Illan mittaan se kuitenkin rentoutui ja rauhoittui, ja uskaltautui jopa kaverini syliin istumaan. Kävin saattamassa yhden kaverini Minnin kanssa bussipysäkille, ja paluumatkan pikkuneiti sai juosta vapaana, koska ketään ei ollut enää missään. Olin ihan hämmästynyt siitä, kuinka nopeasti noin pieni koira pystyy juoksemaan! Ja juuri niin kuin Minnin omistaja kertoikin, kyseessä on oikein tottelevainen pikkukoira. Se pysähtyi hienosti joka kerta, kun sitä pyysin.



Kuten aiemmin kerroin, olin tänään Dinon ja Nanan kanssa koirapuistolla äidin ja isän taluttaessa Minniä. Minni oli heidän mielestään oikein mukava lenkkikaveri, eikä vähiten sen takia että se osasi ignoorata ohikulkevat koirat, vaikka ne olisivat Minnille rähjänneet. Hieno pikkuneiti! Tässä vielä tänään Dinosta ja Nanasta ottamani kuvat :)





Kuvaussää oli kyllä ihan täydellinen, kuvia ei juurikaan tarvinnut jälkikäteen korjailla. Olin myös koirien poseeraustaitoihin oikein tyytyväinen. Ihan käsittämätöntä miten pieneltä Nana näyttää jätti-Dinon vieressä, kun taas toisaalta Minnin vieressä Nana on aika iso koira.












Tässä tämän päivän kuvat, huomenna toivottavasti saan kuvattua Minniä vielä vähän lisää.

2 kommenttia :

  1. Tuo kokoerojuttu on kyllä hauska. :) Joskus itsekin kotona ajattelee, että "onpas tuo miun koira niin piiiieeni vielä" ja sitten kun mennään jonnekkin, missä on oikeasti pieniä koiria, niin oma näyttääkin järkäleeltä. Toisaalta taas joidenkin jättien rinnalla Merrikin kalpenee pikku kirpuksi. :)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia :) Ja hyvä et ootte pärjäilly Minnin kaa hyvin (y)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com