keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Rajasaari ja rallytoko

Jostain kumman syystä vanhempani eivät halua päästää minua protulle, ja tänä aamuna kävin äidin kanssa hyvin kiivaan keskustelun aiheesta. Turhauduin elämään, vanhempiini ja kaikkeen muuhun mahdolliseen sen verran tehokkaasti, että nappasin koiran mukaani ja suuntasin ensimmäisellä pysäkille tulleella bussilla kauas pois Laajalahdesta ilman sen suurempia suunnitelmia. Päivä muuttui loppua kohden paremmaksi vaikka (/siksi koska) en kouluun päässytkään: vietin Nanan kanssa monta tuntia Rajasaaressa ja kävin siskoni ja tämän kaverin kanssa Regatassa syömässä herkullisen leivän ja ihanan korvapuustin. Minulla ei valitettavasti ollut aamulla kameraa mukana kun lähtö oli mikä oli, mutta otin iPhonella yhden kuvan kuitenkin: 


Ehdimme Nanan kanssa levätä vain puolisen tuntia, ja sitten olikin jo rallytokon aika. Kävimme tunnilla läpi pujottelua ja 270° käännöksiä molempiin suuntiin. Nana oli vähän veto pois uituaan Rajasaaressa niin paljon, mutta yritti se sentään jonkun verran. Tunnin jälkeen kävimme vielä bussia odotellessa puistossa, jossa oli 2v sakunarttu ja suloinen pitkäkarvainen mäyräkoira. 

!!!Jos et ole valokuvaaja, kannattaa skippata seuraava purkautuminen!!!

Ärsyttää, kun olin ratsastusleirillä viime viikonlopun (josta muuten video tämän linkin takana), ja säädin silloin kamerani ottamaan JPEG-kuvia jotta minimuistikortiltani ei loppuisi tila kesken. Silloin tämä oli oiva idea, mutta kyllä vähän tuli kirottua kun tajusin etten ollut tajunnut vaihtaa raw-asetusta tilalle, eikä kuvien muokkaamismahdollisuutta täten oikein ollut. No, näillä mennään.












4 kommenttia :

  1. Löysin sun blogin vasta tänään, mutta jään ehdottomasti mukaan seurailemaan. :) Tosi upeita kuvia!

    www.timinvaltakunta.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Höh, tosi harmi ettet pääse protulle. :< Sanoko sun vanhemmat mitään syytä?
    Mä lähden protuleirille kolmen viikon päästä ja jännittää ihan pirusti! Hei mut onneks on myös ns. seniorileirejä et sä voit sit mennä sellaselle jos et nyt pääse. :)

    Rajasaari on muuten mahtava paikka ja sulla on upeita kuvia taas!

    VastaaPoista
  3. En tiedä missä käytte Rally-Toko treeneissä, mutta tiedoksi että niitä järjestetään jatkossa myös Helsingin keskustassa Telakkakadulla (Nosturin kanssa sama talo). Täältä löytyy tulevat kurssit: http://www.koirapaivakoti.fi/fi/content/koirakoulutus

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com