perjantai 3. toukokuuta 2013

Leiriläiset valmiina matkaan!

Tai no, me mitään valmiita olla. Pakkaamista en ole ehtinyt vielä edes aloittaa, mutta onneksi huomisaamuun on vielä aikaa. Suuntaamme Timon kanssa tokoleirille, saapi nähdä mitä siitä tulee. Olen ollut Nanan kanssa muutamalla tokotunnilla, mutta Timo ei ole koskaan ollut yhdelläkään. Kyllähän se istuu ja menee maahan kun pyydetään, vaan ei siitä kyllä tokokoiraksi varmaankaan ole. No, toivottavasti meillä on silti hauska leiri.

Tänään kävin Nanan ja Timon kanssa koirapuistossa, ja sinne sattui hauska vuoden vanha vehnäterrierinarttu. Se juoksi Dinon kanssa ympäri puistoa kovin innokkaasti, ja Nana tyytyi katsomaan happamena vierestä toisten riemua.




Koska olen aina ajoissa liikenteessä, kävimme tänään hakemassa Mustista&Mirristä Mankkaalta Timolle huomista automatkaa varten valjaat. Nana pääsi tietysti mukaan reissulle, ja sain kaverini Elinan myös houkuteltua mukaan. Valjaiden osto sujui sukkelasti, ja ennen kotiinpaluuta nappasin rakkaista koirakavereista vielä muutaman kuvan kauniissa ilta-auringossa. Timon hieno uusi panta näkyy myös, ekassa kuvassa sillä on ne uudet valjaat päällä.





Kokoero Timon ja Nanan välillä on vähän muuttunut, jos vertaa tähän syksyllä otettuun kuvaan tuota tämänpäiväistä otosta:



Näin tänään. Sunnuntaina palaan takaisin tokoilemasta, jos en ole väsymyskuoleman partaalla, yritän saada jonkunlaisen postauksen kursittua kasaan. Huomasin muuten, että lukijoita on kertynyt kasaan jo 20 kappaletta, vau. Ja tietysti jos joku anonyyminä lukee blogiani, voi lukijamäärä tietysti olla hivenen suurempikin. On tosi kiva, kun monet ovat jaksaneet kommentoida kuviani. Se ilahduttaa minua enemmän kuin moni osaisi ehkä edes arvata. Kiitos siis teille :)

2 kommenttia :

  1. Vähä kiva, tokoleirille :D Toivottavasti opitte Timon kaa paljon uutta sielä ! Ja hauska idea noi kokoerokuvat, kyllähän ne bernit kasvaa äkkiä ;) Ja vielä pakko purkaa et Timo on superhypertuizuukkelisöpöberni :3

    VastaaPoista
  2. Timo on jo iso poika. Koskas se tulis taas Mupen kanssa riuhumaan.

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com