sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Mä joka päivä töitä teen

Tai no en ihan joka päivä, mutta tänään tein. Pesin siskoni kanssa maalla (okei, Mankissa, mutta mulle se on ihan maaseutua) ikkunoita ihan yhden työpäivän verran. Palkkaa saatiin ihan kivasti, joten ei haitannut ettei ensimmäinen lomapäivä kulunutkaan lomaillessa. Huomenna korjaan asian ja lähden Tarmon ja Nanan kanssa heti aamulla Rajasaareen ottamaan aurinkoa. Kunhan vain muistan ottaa kameran mukaan, on luvassa luvattoman paljon kuvia vedessä telmivistä koirista. Tarmolla on välillä ollut vähän tapana kukkoilla vieraille uroksille, joten toivottavasti se osaa olla. Jos ei osaa, sidon sen kiinni portin ulkopuolelle ja puistoilen Nanan kanssa!






Kävin äsken hakemassa Tarmon meille, ja paluumatkalla hengasimme vähän aikaa koirapuistolla. Siitä käveli ohi naapurimme, jolla on kaksi enkkusprinkku-urosta. Vaihdoimme pari sanaa, ja hän kertoi lukevansa blogiani toisinaan, mikä oli todella ilahduttavaa. Mietin, että kuinkakohan moni muu (niitä lukuunottamatta jotka blogiani minulle kommentoivat täällä tai irl) joka minut tuntee, lukee tätä blogia. Ja rupesin myös pohtimaan anonyymien lukijoiden määrää, tai lähinnä onko heitä vai ei.




Valitettavasti aurinko oli vielä vähän liian korkealla, joten kuvausyrityksistäni ei tullut oikein mitään. Sain kuitenkin pari ihan siedettävää kuvaa otettua. Valitin täällä muuten aikaisemmin, että vanhempani eivät päästä minua protulle. Nyt he kuitenkin muuttivat mielensä, ja saan sittenkin lähteä sinne. Siitä tulee varmasti hauskaa, tai jos ei niin tulipahan sekin sitten kokeiltua. Mutta tässä nyt nämä tämäniltaiset kuvat.








7 kommenttia :

  1. Ihan mahtavaa että sä pääset protulle sittenkin! Oon varma että siellä tulee olemaan hauskaa. :)

    Ainiin muuten, sähän kyselit joskus siitä koira-aitauksesta mikä tänne on tullut, niin kävin tänään kattomassa että portit pitäis avata nyt kesäkuun aikana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep mä uskon kans :) Jee kiva kuulla! Missä se tarkemmin on, onks sillä joku osoite?

      Poista
    2. Ei sillä kai oo, kun se on aikalailla pellon keskellä. :/ Lähin osote taitaa olla Korutie.

      Poista
  2. Asuuko Tarmo välillä teillä vai onko se vain "kylässä"?:)Siis sillon kun se on lomalla koulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon miettinyt, että miten saisin tän asian jotenkin helposti ja selkeästi kerrottua täällä blogissa :D Ja jotenkin niin, että se tulisi kaikille selväksi... Jos keksit (tai joku muu keksii) jonkun fiksun tavan, niin saa kertoa!

      Mutta Nana on siis ainoa oma koirani. Kaverillani (joka asuu ihan meidän naapurissa) on tuo Dino-berni, mutta se asuu aika paljon myös meillä. Lisäksi tällä samaisella kaverillani on ollut vuoden kasvamassa opaskoirakoululta tuo Tarmo, ja nyt Tarmo siis aloittaa syksyllä työt. Sekin kuitenkin on meillä aika paljon, ja varsinkin sen pentuaikana puuhasin Tapen kanssa paljon. Niiltä ajoilta on yhä tallessa vanha blogini: http://tarmoboy.blogspot.fi/

      Poista
    2. Okke.:)Minulle ainakin tuli selväksi mitä kerroit,selitit hyvin ja pitää vielä tutkailla tuota vanhaa blogiasi.:DLöysin tämän blogin ihan vasta ja on tosi hyvä ja osaat kirjoittaa kiinnostavasti!Ja on kiva kun laitat paljon kuvia koirista!:))

      Poista
    3. Jee kiitos! Tosi kiva kuulla :)

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com