perjantai 21. kesäkuuta 2013

Juhannus on sesonkiaikaa koirahoitoloissa



Tiitin lisäksi Dino saapui takaisin mestoille, ja kävimme aamupäivällä puistossa hengaamassa ennen kuin kaikkein paahtavin kuumuus alkoi. En olisi koskaan uskonut ellen olisi omin silmin nähnyt, mutta Dino ja Tiiti oikeasti LEIKKIVÄT. Ja vaikka kokoero niillä onkin valtava, Tiitillä ei ollut missään vaiheessa mitään hätää, päinvastoin enemmänkin Dino oli pulassa kun pikkuterrieri tuli täysillä päin näköä.




Nana ei tähän ilakointiin osallistunut, vaan tyytyi tuijottamaan happamana vierestä. Olin kuitenkin kahdesta hoitokoirastani todella ylpeä; Tiitistä koska se uskalsi leikkiä ja Dinosta koska se osasi varoa pienempää kaveria. Kuumuus kyllä vaatii veronsa, emmekä tänään varmaan tee edes mitään lenkkiä ennen kuin illalla. On ärsyttävää kun minulla on neljä eri paikkaa joissa kaikissa haluaisin viettää juhannusta... No, enköhän mä jotain ratkaisuja saa tässä päivän mittaan tehtyä. 





Blogiin on muuten mahdollisesti tulossa uusi banneri, ja sen myötä saatan ulkoasuakin vähän muokata jos oikein innostun.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com