lauantai 31. elokuuta 2013

Retket pienten karhujen niin pörröturkkien on hauskoja kerrassaan

Timon omistaja kävi aamulla hakemassa koiransa kotiin, ja samalla myös Nana päätti loikata autoon. Niinpä vietin jopa viisitoista koiratonta minuuttia kunnes Osku ja Eetu saapuivat. Ne ovat kaverini Auroran coton de tuléareita, ja ovat kyllä harvinaisen hauskoja otuksia. 

Aluksi ne olivat tänne saapuessaan kovin ihmeissään, mutta vein ne metsään juoksemaan ja nyt ne vain nukkuvat. Helppoja hoidokkeja, ei voi kyllä muuta sanoa! Otin metsässä muutaman kuvan pikkutyypeistä, oli hauskaa kuvata vaihteeksi vähän vieraampia koiria. Kuvista tuli vähän tummia kun sade oli juuri alkamassa ja ilma siksi aika pimeä. Ja minulla oli vähemmän valovoimainen objektiivi mukana. Mutta tässä vähän kuvia niiden vauhdista meidän metsäretkellä. Ihan uskomatonta miten paljon noin pienet koirat haluavat juosta!












Jos saan otettua vielä ennen iltaa uusia kuvia, on tänään luvassa vielä toinenkin postaus.

8 kommenttia :

  1. Ihailen kovasti sun intohimoa koiriin! Ihanan vauhdikkaita kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Ihania karvaturreja :3 Sama täytyy myöntää mitä Sanni sanoi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osku ja Eetu on kyllä aika suloisia otuksia! Kiitos kiitos <3 :)

      Poista
  3. There is nothing funner than hiking! It Joker's and mine fave pastime along with freestyle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yeah, and we have that kind of forest right next to our house, it's like a 5 minute walk. And it also takes only 20 minutes to get to Helsinki by bus so got to love our home :D

      Thanks for your lovely comments!

      Poista
  4. Huhhuh, postailet niin tiuhaan tahtiin etten pysy perässä! Viistoista koiratonta minuuttia, haha :D Valloittavia nää pienet duracelpuput, pikkukoirakuume iskee!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nyt on ollut ihan hirveesti asiaa, ehkä tää postaustahti syksyn saapuessa vähän hidastuu :D Osku ja Eetu on kyllä parhautta, toivottavasti ne tulee uudestaankin meille.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com