tiistai 27. elokuuta 2013

I could never really live without you

Ihan kamalaa, lainasin kameraani siskolleni joten en ole voinut tänään ottaa kuvia. Olin kuitenkin Timon kanssa niin kivoissa tokotreeneissä, että pakko kirjoittaa jotain. Aluksi Timo oli aika tahmea, jäi jälkeen seuraamisessa ja ei oikein keskittynyt minuun. Vähän aikaa seuraamisjuttuja tehtyämme siirryimme paikallaoloon ja Timo oli todella taitava! Se makasi rauhallisesti paikallaan ihan muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ja seuraavaksi se teki ihan täydellisen luoksetulon. Se tuli täysillä luokse ja osasi vielä hilautua sivullekin. Tajusin onneksi lopettaa treenaamisen tuohon kohtaan kun kaikki oli vielä hyvin, mutta hengailimme vielä vähän aikaa, ja hetken päästä lähdimme koirapuiston kautta kotiin.

Ainoa kurja puoli päivän treeneissä oli se, että Nana ei päässyt mukaan. Tasapuolisuuden nimissä jätin Timon yksin heti kun pääsimme kotiin ja lähdin treenaamaan Nanan kanssa tokoa. Sen kyllä huomaa, että vain kun itsellä on hyvä fiilis, kannattaa treenata. Tänään minulla oli todella rauhallinen ja hyvä olo, ja se kyllä heijastui varsinkin Nanaan. Se makasi paikallaan kolme minuuttia ilman välipalkkaa vaikka puolen metrin päästä sen vierestä hölkkäsi vieras mies. Seuraamispätkiä en ottanut kuin muutaman, mutta ne olivat hienoja. Luoksetulossakin se tykitti ihan täysillä luokse :) On ilo saada asua näin hienojen koirien kanssa.


Huomenna menen Tiian ja Sofin kanssa Munkkiniemeen mätsäriin, Timo saa jäädä kotiin. Olen vähän kahden vaiheilla viitsisinkö pestä tänään vielä Nanan, mutta taidan kyllä tyytyä vain pesemään sen. Nanan rokotuskortti oli aika kauan hukassa, joten emme ole aika pitkään aikaan käyneet mätsärissä. Saa siis nähdä mitä huomisesta tulee. No, ainakin voin viettää Tiian ja koirien kanssa mukavan illan Nanan käytöksestä ja mahdollisesta kisassa pärjäämisestä riippumatta. Elämä on hauskaa ja helppoa, täytyy yrittää nauttia niin kauan kuin se ikinä vain on mahdollista. 


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com