sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Pojat puistoilemassa



Näiden kanssa oltiin puistoilemassa oikein kunnolla, pari tuntia kahdessa eri puistossa, Tuo karvaturri josta ei täällä blogissa ole ennen ollut kuvia on Roka, todella mukava 8kk pentu tuosta naapurista. Kavereita riitti puistossa aika kivasti, ja silloin kun ei riittänyt, Dino ja Roka ärisivät ja juoksivat keskenään oikein tyytyväisinä. Puistolta lähdin Serenaan laskemaan serkkujen kanssa, oli oikein mukava päivä. Jos sattuisi niin mukavasti, että joku näiden koirien omistajista bongaa täältä kuvan omasta koirastaan, niin kuvia saa muokkaamattomina käyttää internetissä jos merkkaa näkyviin kuvaajan tiedot, eli © L. Linjama. Muuta asiaa ei nyt ole, tässä tämän päivän kuvat.




















Enää kaksi koetta jäljellä ja sitten... Alkaa taas uusi jakso, ihanaa. Mutta mukavaa sunnuntaita kaikille ja voimia maanantaihin. Lukijoita on kertynyt jo viisi, se on sangen ilahduttavaa. Jos jollain on toiveita jostain tietynlaisesta postauksesta tai muita ehdotuksia blogiini liittyen, niitä saa mielellään esittää.

4 kommenttia :

  1. Olisko mahdollista jos tekisit postauksen missä kerrot vähän mikä on ollut haasteellisinta noiden koirien kanssa kun sullakin on noin monta koiraa :) ihania kuvia taas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuosta voisin tehdä, ja siitä myös ettei minulla ole kuin yksi koira, Nana :D Nuo labradorinnoutajat (Kiki+Tarmo) ovat opaskoirakoulun koiria jotka asuvat välillä kaverillani ja Dino on tuon samaisen kaverini koira, mutta hengailee aika paljon meillä.

      Poista
  2. Aivan mahdottoman söpöjä karvaturreja kuvissa :3 ja hyvälaatuisia kuvia btw :D

    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com