sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kuvapostaus


First things first, Unessa-blogi järjestää lahjakorttiarvonnan Unessa -lahja - ja lemmikkitavaroiden verkkokauppaan :) Käykää ihmeessä osallistumassa!


Minulla oli tänään (ihania <3) kavereita kylässä, niinpä ehdin koneelle vasta nyt. Otin päivällä muutaman kuvan Dinosta ja Nanasta, mutta päivästä en jaksa muuten kirjoittaa, joten tässä kuvat. Osaan olen hyvinkin tyytyväinen, osaan en. Ja tänään oli tavallista enemmän vaikeuksia päättä mitkä kuvat olivat onnistuneita, siksi samankaltaisia kuvia on joissain tapauksissa useita.



Dino on nyt viikon Rimadyl-kuurilla, koska se on jonkun verran ontunut toista etutassuaan ja vinkunut. Luultavasti asia menee ohi omalla painollaan, mutta jos ei, on suuntana eläinlääkäri. 




On kyllä huvittavaa miten tuo "pikkuberni" on jo huomattavasti isompi kuin Nana :D Kunhan se vaan ei enää ihan kauheasti kasvaisi... No, aika näyttää. Ja jos koira ei enää mahdu kämppään, ostetaan isompi!




En tosiaan tiedä mitkä nämä kaksi seuraavaa kuvaa ovat. Ehkä pointtina on se, että tuo Nanan panta on HIENO. Olen muuten hevosblogeissa jonkin verran nähnyt varustepostauksia. Kiinnostaisikohan ketään jos esittelisin Nanan kamat? Tuskin, mutta ehkä joskus kirjoittelen jos on tylsää.





Ainiin, kävin tänään aamulla tallillakin, ratsastin ilman satulaa Wäiskillä riimulla. Oli todella hauskaa, totutin sitä myös selkäännousuun satulatta ja muutenkin vain nautin kauniista auringonpaisteesta hienon hevosen kanssa. Kuvia ei ikävä kyllä ole. Toivottavasti joskus saan jonkun meitä kuvaamaan.


Nyt minulla ei oikeastaan ole enää muuta asiaa, kuin hyvää yötä yökyöpeleille, kiitos kaikille reilusta 3 000 katselukerrasta ja mikä tärkeintä:


Pakko vielä lisätä kuva Timosta, kun se nukkuu niin uskomattomalla kiemuralla tuossa vieressä.




4 kommenttia :

  1. Ei ne voinu olla ihanii ku mä en ollu sielä! :D no eei.... Oon addiktoitunu tähä kommentoimisee! Mut Naanu ja Timo on silti nii söpöjä! <3

    VastaaPoista
  2. Mua ainakin kiinnostais postaus Nanan kamoista! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos osallistumisesta arvontaan :) Liityn mielelläni tämän blogin lukijaksi! Siskollani on myös englanninspringerspanieli ja niin täälläkin näyttää olevan :) Loistavat rotuvalinnat!

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com