keskiviikko 7. marraskuuta 2012

7.11.


vähän liiankin helppo samaistua.... © weheartit.com

Eli joo, kipeänä olen. Kuume nousi viime yönä, nyt särkee joka paikkaan enkä voi oikein tehdä mitään. :( Harmittaa, koska juuri tänään minulla olisi loppunut koulu jo yhdeltä. Olisin ehtinyt ulkoiluttaa ja kuvata Dinoa, Tarmoa ja Nanaa vaikka kuinka paljon, mutta ei ei ei tietenkään... 

© weheartit.com
Tajusin tänään erään tärkeän asian, jonka olen kokonaan tässä blogissa sivuuttanut. Minulla on nimittäin Nanan lisäksi myös kissa, brittiläinen lyhytkarva nimeltään Pirkko. Se on 8-vuotias, ja jokaisen koiran yläpuolella henkisesti pienestä koostaan huolimatta. Äsken kuvasin sitä pitkästä aikaa, kun se nautti elämästään kuistillamme.







Tää on sen paha katse, jota tähän asti kaikki koirat ovat väistäneet ;)
varjotaidetta :o

varjotaidetta :o
 Äiti lähti töihin, eikä ollut paikalla valittamassa vuodelevon tarpeellisuudesta, joten kävelin hiljalleen Nanan kanssa viereiselle pellolle ja heittelin sille keppiä. Toinen oli aivan onnessaan kun pääsi juoksemaan. Nana totteli hienosti, ja tuli joka kerta luokse kun kutsuin sitä. Kyllä sain taas olla ylpeä koirastani!


















Aloitin tämän kirjoittamisen jo kahden jälkeen, sitten loppuivat voimat ja ajattelin uinahtaa "hetkeksi". Pääsin jopa nyt jo ylös ;) Nyt tulee olemaan luultavasti blogissa hiljaiseloa siihen asti että paranen, kuume nousi aika iloisesti tuon kuvausreissun jälkeen.









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com