maanantai 5. marraskuuta 2012

5.11.


Tänään kävin ex tempore Meri-Rastilassa siskoni kanssa tsekkaamassa tämän uuden kämpän. Kiki ja Dino tulivat mukaan. Olin ihan varma että pikku bernipallero piippaa ihmeissään KOKO metromatkan, mutta vielä mitä! Heti metromatkan alettua Kiki asettui nukkumaan, ja hetkeä myöhemmin pikku-Dino käpertyi myös tyytyväisenä nukkumaan. Ne uinuivat rauhallisina koko matkan.
  
Kävimme myös Itäkeskuksessa ihmettelemässä kauppakeskuksen vilinää. Pentu eteni paikasta toiseen kuin vanha tekijä! Kotimatka junalla sujui myös niinikään rauhallisesti. Yritin olla (kerrankin...) lainkuuliainen kansalainen ja ostin kännykkälipun itselleni. Ironista kyllä, kännykästäni loppui akku melkein heti sen jälkeen :D No, onneksi ei näkynyt tarkastajia... 

Reissun jälkeen tulimme nopeasti käymään meillä, lähinnä koska halusin vaihtaa sadetakin päälle. Isä oli juuri ollut Nanan kanssa reippaalla tunnin lenkillä, mutta otin Nanan silti mukaan. Kävimme Nanan kanssa palauttamassa Kikin ja Dinon. Kotimatkalla suloinen pieni lapsi halusi paijata Nanaa, ja Nana otti rapsutukset tyytyväisenä vastaan ja käyttäytyi oikein mallikelpoisesti muutenkin. Ohikulkevat rähjäävät koirat eivät sitä haitanneet kun olin pyytänyt seuraamaan.

Kiki pitää Nanasta kovasti, ja se oli onnellinen kun pääsi juoksemaan Nanan perässä vapaana metsässä kotimatkallaan. Nana ei kovin monien koirien seurassa viihdy, mutta Kiki tuntuu olevan sellainen kaveri josta sekin jopa ihan oikeasti tykkää. Pakko lisätä tähän väliin niiden 'kaverikuva'. Vaikka kuva on kyllä vanha, kumpikaan ei ole ihan noin tuhdissa kunnossa just nyt. Mutta tykkään tästä kuvasta silti!

Omg Kipustuksen asento vääristää, ei se NOIN lihava ollu :D En kestä...
Minua harmittaa, kun melkein joka päivä siinä vaiheessa kun lopulta pääsen Nanan kanssa lenkille, alkaa olla niin pimeää ettei valokuvaamisesta tule enää mitään. :( Laitan tähän fiilistelyksi vanhoja kuvia Nanasta jotka ovat syystä tai toisesta suosikkejani.








Väsynyt mallikoira sohvalla, äsken iPhonella nappasin <3

Huomenna olen menossa taas tallille, jeeee! En ole varma ehdinkö koiria kuvaamaan, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. :)



2 kommenttia :

  1. Voi pidän tämän postauksen mustavalkoisista kuvista! Varsinkin tuo kuva makaavasta Nanasta on pysäyttävä, keskisommittelu siinä toimii.

    Mutta kannattaa olla hieman tarkempi kuvia muokatessa, nyt kun olet lisännyt valoa joihinkin kohtiin kuvissa (esim. makoilukuvassa Nanaan ja toisessa mustavalkokuvassa takimmaiseen ihmiseen) niin se valo ns. tulvii rajojen yli, eli kannattaa käyttää esimerkiksi vähän pienempää brushia valokohtia lisätessä. Mutta tuo on yleinen virhe ja tekemällähän sitä oppii :)

    Mikä kamera sulla on käytössä? Pääosin kuvasi näyttävät kuitenkin vakuuttavilta ja useassa kuvassa on hyvä syväterävyys, josta pidän :)

    VastaaPoista
  2. Joo, muokkasin noita tosi nopeesti silmät ristissä, "oikeesti" esimerkiksi tuo makoilukuva minulla on tuon:

    http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/580046_3552933097796_1035156713_n.jpg

    näköisenä esillä. Liian tummahan tuo on, mutta ei ole tuota mainitsemaasi virhettä. En ole jaksanut korjata kyseistä kuvaa kunnolla ikinä...

    Hyvä vinkki ja aivan totta, pitäisi jaksaa olla tarkempi tai jättää muokkaamatta jos ei jaksa kunnolla tehdä :D Nuo kuvat mitä laitoin eivät ole oikeastaan valokuvauksellisesti suosikeitani, vaan niihin liittyy omat tarinansa ja tilanteensa miksi ovat merkitseviä. Joskus taas kun ei ole kuvia voisin katsella arkistoista sellaisenkin kokonaisuuden missä on kuvia. jotka ovat mielestäni oikeasti _hienoja_ .

    Kamera on jotain niinkin säälittävää kuin Canonin 1000D, putkena vanhemmissa kuvissa ihan kittiputki vaan, nykyään 50mm f/1.8 linssi, olen ollut tyytyväinen. En toistaiseksi ole nähnyt tarvetta kaluston päivittämiseen. Valovoimaisempi, esim. Canonin 50mm f/1.4 polttelisi tietysti, mutta ehkä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kun on rahaa.

    Kiitos kehuista! :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com