torstai 22. marraskuuta 2012

22.11.

Just my luck! Sain kokeen tehtyä melkein tunnissa, eli jo kymmenen jälkeen olin kotona. Sain soitettua soittoläksyt ja syötyä ennen kuin kello oli edes kahtatoista. Hyvillä mielin lähdin ulkoiluttamaan Nanaa kameran kanssa. Ajattelin, että nyt pitkästä aikaa saan ihan rauhassa kuvata Nanaa. Mutta ei ei! Nämä kuvat otettuani akku loppui tietenkin :D Hohhoijaa, pitäisi muistaa tarkistaa tuollaiset "pikkujutut" ennen kuvausreissua.


Lenkki oli vähäisestä kuvasaldosta huolimatta onnistunut. Nana käyttäytyi mallikelpoisesti ja oli jotenkin todella mukavaa ihan vaan kävellä rauhassa, treenata koiratanssia ja heitellä keppiä sille. 






Kohtapuoliin lähdemme Nanan kanssa koiratanssitreeneihin Kontaktille. Lauantaina jo on meidän suuri ensiesityksemme, saa nähdä mitä siitä tulee... Sain jopa valittua meille biisin tänään: 





Tuntuu hurjalta, että tätä blogia on katsottu jo 700 kertaa! Pieni lukuhan tuo on, mutta siihen nähden että kommentoijia on ollut yksi, tuntuu suhde kummalta. No, näillä mennään. Mukavaa torstaita kaikille :)

6 kommenttia :

  1. Ihana tein blogi! Ois kiva kuulla tarkemmin tein koiratanssista :)

    Kurkkatkaapa meitin blogiin: kikkarapaaluca.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Sunkin blogi on kiva, ja ihana pentu sulla! Se on melkein samanikäinen kuin Dinokin. Tänään oli koiratanssiesitys, en viitsi kirjoittaa postausta kun ei ole kuvia, mutta esitys meni hyvin ja olin ylpeä Nanasta :) Jos joskus saan jonkun kuvaamaan tuon radan niin ehdottomasti laitan videon tänne.

      Poista
    2. Dinolla ja Lucalla tasan kymmenen päivä ikäeroa ;) Itse olen sitä mieltä että koiran kanssa harrastaminen on oltava KIVAA, valitettavasti moni koira harrastaja ottaa liian tiukan asenteen. Joten koiratanssi voisi olla meitin harrastus tulevaisuudessa..

      Poista
    3. Jep, aika moni tuntuu ottavan aika vakavasti, jos vaikka kisoissa ei tule jonkun kerran menestystä. Toisaalta, jos tähtää vaikkapa kisaamaan SM- tai jopa MM-tasolla jossain lajissa, ymmärrän harmistumisen.

      Suurin osa koirien kanssa harrastajista harrastaa kuitenkin omaksi ilokseen, ja silloin on turha olla liian tiukkapipoinen. Olen kuitenkin huomannut, että ihan joka lajissa löytyy ihmisiä jotka eivät osaa/halua nauttia koiran kanssa harrastamisesta, vaan tiuskivat niin omalle koiralleen, muille kouluttajille kuin jopa vieraidenkin ihmisten koirille. Siitä en sitten tiedä mikä motiivi näillä ihmisillä on treenata koiriaan...

      No, meitä on moneen junaan ja jotkut jäävät asemalle, minkäs teet. Olen kanssasi samaa mieltä siitä, että koiran kanssa harrastamisen todellakin tulisi olla kivaa. :) Koiratanssi on todella hauskaa, se kehittää koiran koordinaatiota, tasapainoa ja lihaksistoa, sekä tietenkin koiran ja ohjaajan välistä kontaktia ja suhdetta. Suosittelen!

      Poista
  2. Niin hyvää korvakarvaa taas. Olisin halunnut nähä teiän esityksen, esittäkää se mulle ja Sofille joskus! :D Varmasti muistatte vielä.

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com