keskiviikko 28. marraskuuta 2012

28.11.


Minulla on ollut vähän kiirettä orkesteriperiodin ja kouluhommien kanssa, joten kuvaaminen on jäänyt vähemmälle. Tässä nyt kuitenkin pitkästä aikaa kuvia koirista! :)

Pentu aterioimassa. Se tuntuu pysyvän ehkä jopa turhankin hoikkana reiluista ruokamääristä huolimatta... Raukalla menee kaikki energia kasvamiseen varmaan.
Dino pysyy pellolla todella hyvin matkassa mukana. Heti jos se jää vähänkin enemmän jälkeen, se juoksee heti hädissään perään. Yllättävän taitavana poseeraajaana uskaltaisin tuota pitää, se istuu rauhassa paikallaan niin kauan, että kuva saadaan otettua. Arvostan tätä ominaisuutta! ;)




Tarmon kanssa tuo pentu leikkii niin paljon että heikompaa hirvittää. Tape osaa kuitenkin hienosti varoa pikkumiestä, ja saavatpahan liikuntaa. Ja on se mukavaa ettei pentu ole nysvä, joka heti juoksee häntä koipien välissä pakoon, kun toinen koira vähän tulee leikkimään.



Yhteisposeerauskuvat noista kahdesta onnistuvat yllättävän helposti! 





Tämä on näistä kuvista mielestäni kenties parhaiten onnistunut.

Dinon ilmeet osaavat kyllä olla aika suloisia... </3 Sen vetoava katse on suhteellisen vastustamaton.




Oi nyt tulee järkyttävä poikkeus, kaksi kuvaa ilman eläimiä! Taivas oli niiiin hieno että oli pakko ottaa kuva. Ja toi toinen kuva on ehkä hirvein kuva mitä minusta on ikinä otettu, mutta pieni itseironia on ihan hyväksi ihmiselle.


Olen aina tiennyt etten ole normaali.

Perjantaina odottaa "pienimuotoinen" yllätys, siitä lisää silloin!


2 kommenttia :

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com