maanantai 8. huhtikuuta 2013

Mätsärireissu ja muutaman päivän kuulumiset

Kamerani oli Dinon omistajan kämpillä muutaman päivän, enkä halunnut kuvatta kertoa viimeaikaisista toimistamme, joten postauksen väsääminen on jäänyt tähän päivään. No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan!



Perjantaina kävin Tikkurilassa Nanan kanssa, kävimme hakemassa blogikirppikseltä ostamani kengät. Ajattelin ettei matkasta tule mitään. Pari viime kertaa kun olen matkustanut bussilla Nanan kanssa, se on vinkunut ja ollut tosi rasittava. Vaan ei perjantaina! Annoin sille kyllä menomatkalla molemmissa junissa (ensin Leppävaarasta Pasilaan, ja sitten Pasilasta Tikkurilaan) pureskeltavaksi luun, se tietysti auttoi. Mutta palatessamme en lahjonut Nanaa lainkaan, mutta se käyttäytyi silti hienosti. 


Kun nyt olimme kerran liikkeelle lähteneet, menimme saman tien vielä Helsingissä lenkille. Olin juuri edellisenä päivänä kävellyt hyvän ystäväni kanssa Töölönlahden ympäri ja nähnyt kuinka monet koiranomistajat juoksuttivat siinä jäällä koiriaan vapaana. Niinpä päätin tehdä samoin, ja annoin Nanan pinkoa vapaana mikä sitä suuresti ilahdutti. 






Kun Nana oli saanut juosta vapaana, teimme vielä Finlandia-talon vieressä lyhyen rallytokotreenin, Nana oli hieno! Paluumatka sujui rauhallisissa merkeissä ja kaikenkaikkiaan olin todella tyytyväinen Nanaan. Varsinkin kun välillä tuntuu ettei sen kanssa onnistu mikään ja että olen onnistunut sen koulutuksessa, tuntuvat tällaiset onnistumiset erityisen ilahduttavilta.




Lauantaina minulla oli KOULUPÄIVÄ, ja kesti melkein puoli viiteen ennen kuin olin kotona. Koulussa oli kyllä todella antoisaa, koska meillä oli musaproduktiotreenit joissa oli hauskaa. Illalla olin ala-astekavereiden kanssa Raxissa syömässä, ja illalla vielä hengailin parhaan kaverini Elinan ja tämän poikaystävän kanssa, vietimme loppuillasta jonkunaikaa Dinon omistajalla. Oikein onnistunut ilta :)

Elina <3
Minä junassa ah-niin-ihanan näköisenä :D 
Sunnuntaina teki vähän tiukkaa päästä ylös, mutta se onnistui kuin onnistuikin. Suuntasimme Viikkiin kevään ensimmäiseen mätsäriin mahtavalla porukalla; edellä mainittu kaverini Elina, tietysti Nana ja berninpoika Timokin pääsi mukaan. Päivä oli erittäin onnistunut molempien koirien osalta: Dino osasi olla nätisti näyttelypaikalla ja nukkui rauhassa aina kun jätimme sen yksin odottelemaan. Nana taas oli kehässä HIENO, ja tuomarin mukaan hienojen liikkeidensä ansiosta punaisen nauhan arvoinen.

Minulla ei ollut kameraani mukana, kun se tosiaan oli siellä Dinon omistajan kämpillä, mutta onneksi ihana Laura otti pari hienoa kuvaa Nanasta kehässä. 

© Laura Niska
© Laura Niska

Elinakin sai iPhonella pari kuvaa napattua kehästämme, niissä näkyy kilpakumppanimmekin.



Punaisten kehää odotellessamme kävimme muutamaan otteeseen viereisellä pellolla juoksuttamassa koiria vapaana. Ostimme tietysti myös makkaraa buffetista. Vähän meinasi vilu tulla, mutta onneksi aurinko kuitenkin paistoi, eikä lumisade ehtinyt alkaa.




Punaisten aikuisten kehä oli (kuten kuvasta näkyy) aika täynnä, ja sieltä meidät tiputettiinkin heti kättelyssä. Se ei kyllä tosiaan haitannut, koska Nana oli onnistunut esiintymään niin, että olin siihen todella tyytyväinen. Mätsäristä jäi senkin takia hyvä fiilis, koska tuomari oli niin huippumukava, tarjosi namiakin Nanalle ja oli oikein ammattitaitoinen.


Tässä vielä loppuun kuva iloisesta mätsäriseurueestamme.

3 kommenttia :

  1. Minua nyt hämmentää suuresti, kun puhut Timosta ja Dinosta, esim.:

    "Suuntasimme Viikkiin kevään ensimmäiseen mätsäriin mahtavalla porukalla; edellä mainittu kaverini Elina, tietysti Nana ja berninpoika Timokin pääsi mukaan. Päivä oli erittäin onnistunut molempien koirien osalta: Dino osasi olla nätisti näyttelypaikalla ja nukkui rauhassa aina kun jätimme sen yksin odottelemaan."

    Puhut vissiinkin kuitenkin samasta koirasta? :D Jossain edellisessäkin postauksessa olin huomaavani samaisen asian.

    VastaaPoista
  2. Aah, luin Dinon esittelysivulta ja siellähän olikin lueteltu myös Timo sen lempinimeksi. Sinuna käyttäisin kuitenkin selkeästi vain yhtä nimitystä, menee lukijaparat ihan suotta sekaisin... :)

    VastaaPoista
  3. Joo siellä esittelysivulla se lukee, voisin laittaa vielä tohon etusivulle sen kuvan alle molemmat nimet että tulee selväksi. Kiitos kommentistasi :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com