torstai 11. huhtikuuta 2013

I think we'll be friends forever because we're too lazy to find new friends

Joopa joo, en sitten palannutkaan eilen asiaan, kuten suunnittelin. Tässä kuitenkin tiistai-illalta muutama Elinan ottama kuva superihanasta vastatrimmatusta Nanasta. Trimmauspaikkana toimi Ainiku, ja oman kokemukseni perusteella voin suositella paikkaa lämpimästi. Trimmaaja osasi todella asiansa ja oli todella kärsivällinen Nanan kanssa.



Tajusin ettei minusta ja Nanasta ole julkaistu eikä oikein edes olemassa mitään muita kuin sad naamakuvia. Tämä erhe saatiin korjattua. Joskus kun on vähän valoisampaa pitää yrittää saada jotain tokoilumateriaaliakin tänne, tässä nyt pari sivullaistumiskuvaa ensialkuun. Tuossa toisessa kuvassa Nanu on mielestäni ihan huippusöpö, niiin hyvin kontaktissa.



Keskiviikkona innostuin taas vaihteeksi valokuvaamaan Nanaa, inspiroituneena hienosta sumusta ja trimmatusta koirasta. Olen näihin kuviin kyllä oikein tyytyväinen.






Siirryimme Nanan kanssa puistolle, ja sinne tulikin vanha tuttumme Tico omistajineen. Otin Ticosta ihan pari kuvaa, ja yksi niistä sattui onnistumaan näinkin hyvin! On se Tico kyllä komia koira.


Seuraavaksi puistoon saapui unkarinvizla Bàtor omistajansa ja hoidossa olevan siskonsa kanssa. En nyt kuollaksenikaan muista mikä sen siskon nimi oli, jotain S-alkuista kenties. Tico ihastui tähän neitoon tietysti ja ei sallinut kenenkään muun tulla lähelle :D Välillä vizlat saivat kuitenkin leikkiä kahdestaankin.













Everybody was Kung Fu Fighting
Ai kamala, huomenna olen menossa tekemään iltatallia Wäiskin tallille, saa nähdä mitä siitä tulee. Lauantaista sunnuntaihin Opas Alfi on meillä hoidossa, ja sunnuntaina suuntaamme Nanan ja Alfin kanssa Klaukkalaan mätsäriin, varmaankin Elinan tai jonkun saan myös mukaan. Mutta palatkaamme taas asiaan!


5 kommenttia :

  1. Onpa Nana hyvännäköinen trimmatussa turkissaan. Me ollaan menossa tuonne Ainikuun kimppatarkkiin toukokuussa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin olen kovin tyytyväinen lopputulokseen, vaikka ensijärkytys olikin melkoinen :) Jep huomasin että siellä on sellainen, kiva kun meette!

      Poista
  2. Huhhuh! Oo onnellinen, että teillä on tuollainen koirapuisto! Vaikuttaa todella kivalta, ja koiriakin näyttää olevan! Täällä on vain puuaita pienen aukion ympärillä, eikä koiria käy koskaan..

    Mutta blogisi on todella kiva, ulkoasu on myös aivan mahtava! Sulla on kyllä mahtavia koiria!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tosiaan, toi koirapuisto on kyllä tosi kiva. Siellä ei vaan ole ihan kauheesti trafiikkia yleensä. Toki poikkeuksiakin on, ja ainakin jos pari kertaa päivän aikana sinne hetkeksi pysähtyy, yleensä joku leikkikaveri löytyy. Koirapuistoja pitäisi olla paljon enemmän, niistä on todella paljon iloa varsinkin jos ei omaa koiraa uskalla pitää vapaana.

      Kiitos paljon kehuista! :)

      Poista
    2. Täällä on tuommoinen kamala lautahökkeli vaan! Joskus harvoin käytetään siellä, jos saadaan treffit sovittua muiden koiranomistajien kanssa, mutta yleensä vaan annetaan täällä kotona juosta irti!

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com