lauantai 23. elokuuta 2014

We've come too far to give up who we are


Tänään on ollut ilahduttavan rauhallinen päivä. Aamulenkin jälkeen lähdin Katjan kanssa kolmen tunnin tallireissulle, kävimme maastossa ja pääsin moikkaamaan Wäiskiä. Kotiin tultuani olen vienyt koirat pari kertaa ulos, nukkunut kaksi tuntia ja lukenut historiaa. Päätin, että en katso mitään Netflixistä tänään jos en saa kertauskirjaa luettua, enkä tietenkään saanut kun nukuin tuon pari tuntia. No, ehkä huomenna saan sen kirjan valmiiksi ja pääsen tuijottamaan Netflixistä Frendejä tai jotain muuta ihanaa.


Kävimme taas Elinan ja Tuomaksen kanssa viemässä koirat ulos. Oli hauska lenkki, sääli vain ettei Lilon kanssa voi kovin pitkiä lenkkejä tehdä. Haluan sen kyllä ehdottomasti tänne vielä uudestaankin, olen varma että Nana leikkisi sen kanssa jos ne voisi päästää vapaina juoksemaan yhdessä. Ehkä siitä voidaan vielä joskus ottaa selvää, saa nyt nähdä.



Lilo on ollut ihan mielettömän helppo hoitokoira, jos whippettiä ei tarvitsisi pukea niin seuraavan koiran rotuvalinta saattaisi olla melko selvä. Mutta on kyllä pakko myöntää, että päivällä vesisateella lenkillä ollessani ympäriinsä haltioissaan juokseva Nana oli kyllä ilahduttavampi, kuin syyllistävästi mulkoileva ja hihnan verran perässä kulkeva Lilo :'D No, onneksi minulla on vielä paljon aikaa miettiä minkä koiran otan seuraavaksi.


Muistan, kun Nani joskus puhui siitä, että jotkut kuvat voivat olla todella tärkeitä vaikka olisivat teknisesti kuinka onnettomia. Tätä kirjoittaessani huomasin, että Lilo ja Nana ovat molemmat takanani sohvalla nukkumassa. Minulla ei ole älypuhelinta, kamera on toisessa päässä taloa. Ainoaksi tavaksi tallentaa tämä tilanne jäi ottaa hyvin hämärässä huoneessa kuva tietokoneen kameralla. Laatu on mitä on, mutta tuitui siinä ne nukkuvat vierekkäin :') Nana ei yleensä halua nukkua vieraiden koirien vieressä, vaan murahtaa/lähtee pois kun sen viereen tullaan. Siksi tämä kuva on erityisen tärkeä minulle.

20 kommenttia :

  1. Kaikki kuvat olivat ihania, niistä tuli sellainen lämmin syksyinen fiilis ja koirilla on aina niin iloiset naamat <3 mutta toi viimeinen kuva on mielettömän herkkä. Jo toi mustavalkoisuus ja asetelma, piano etualalla luo kuvaan tunnelmaa, mutta koirat <3

    Oot mahtava, kun osaat aina iloita Naanun "uusista ulottuvuuksista". Sulla on niin hienoja koiria siellä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana kommentti :') Voi. Kiitos paljon <3

      Poista
  2. Kivaa täältä käsin katsella, mitä Lilo siellä touhuilee. :) Reipas tyttö! Ja ihania kuvia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun käyt lukemassa. Lilo on ollut hienosti :) Kiitos!

      Poista
  3. Aivan ihania kuvia, oon aivan rakastunut tuohon Liloon! Täällä yks whippetteihin totaalisesti rakastunut, itse punnitsen vain juuri tuota pukemista. Onneksi itsellänikin on rutkasti aikaa miettiä seuraavaa koirahankintaa. Loistava postaus taas kerran :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! Jos joku keksii jostain whippetin jolla on turkki, niin sellaset sit meille ;)

      Poista
    2. Kyllä siihen pukemiseen tottuu. ;) Ja whippetit tottuu eri keleihin! Tuota sadekelille kyräilyä kestää yleensä ehkä pari päivää syksyllä, kun ekat sadesäät osuvat kohdalle, mutta kyllä Lilolin viime syksynä viipatti ihan onnellisena sateessa, takitta. :) Jossain vaiheessa ne siihen tottuu ja elämänilo voittaa, heh.

      Poista
    3. Oi kamala, ei saa puhua tollasia! :D No, onneksi toisen koiran ottaminen ei ole vielä ajankohtaista niin ehdin vielä pohtia eri vaihtoehtoja

      Poista
  4. Ei Nanaa kyllä mummoksi voi sanoa ton 5. kuvan perusteella, komea loikka! :D Ihanan ilahduttavia kuvia kaikki! Viimein kuva on huonosta laadustaan huolimatta kaunis ja tajuan täysin miksi se on sulle tärkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä se nameista innostuu :D Kiitos kiitos :)

      Poista
  5. Miksei Liloa voi päästää irti? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sen takajalasta on leikattu kuukausi sitten takaristiside, ja Lilo on edelleen vähän toipilas

      Poista
  6. Ihana tuo viimeinen kuva! Just tuo, että se kuvan laatu ei oo aina se tärkein juttu, vaan just tuo tunnelma tuossakin!
    Aina ootan ihan innoissani tästä blogista uusia postauksia, kun sulla on niin usein noita hoitokoiria ja mielettömän kiva katsella kuvia ja lueskella, millasia ovat, miten koirat tulee keskenään toimeen ja mitä kaikkea ootte puuhaillu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että, kiva että jaksat lukea! Nyt syksyn (ja yo-kirjoitusten...) tullen postaustahti tulee varmasti hidastumaan, mutta enköhän mä aina välillä jotain päivittele :)

      Poista
  7. Netflix ehtii, kirjoitukset kannattaa hoitaa kerralla pois. Tylsä niitä on uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, oon aika hyvässä vaiheessa mun lukemisen suhteen. Kai, toivottavasti :D

      Poista
  8. Miten uskallat yleensä pitää hoitokoiria vapaana? :D Itse oon siinä tosi huono. Omaan koiraani luotan ja pidän sitä irti enemmän kuin varmaan kannattaisikaan, mutta hoitokoirat pysyy tiukasti hihnassa ja vaan aidatuilla paikoilla päästän ne irti - ja ehkä jossain syrjäisellä kentällä jos vaikka tokoillaan tmv. Tiedostan kyllä, että pelkoni on aika typerä eikä siihen kuole jos koira hetkeksi katoaa näköpiiristä, mutta en tiedä. Muiden koirien kanssa aina on jännempää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koirasta riippuen oikein hyvinkin! :D Jos omistaja on antanut luvan pitää koiraa vapaana, ja kertonut koiran olevan tottelevaista sorttia niin eipä siinä sitten mitään. Pari koiraa on ollut sellaisia, joiden omistajat ovat sanoneet että eivät ole melkein ikinä päästäneet koiriaan irti. Sellaisiakin koiria olen kuitenkin päästänyt juoksemaan vapaana - aluksi metsän keskellä, mieluiten yöllä ja sellaisessa koiraseurassa joka tulee varmasti kutsuttaessa luokse. Ja aina ne hoitokoiratkin ovat osanneet olla vapaana oikein nätisti, mitä nyt joskus jotain pientä kommellusta on sattunut.

      Mutta muiden koirien kanssa tosiaan on jännempää, siksi mietin tarkkaan mihin kellonaikaan ja missä paikoissa päästän hoitokoiria irti. Ja jos omistajan kanssa sovitaan että koira pysyy hihnassa, näin tietysti tapahtuu :)

      Poista
  9. Mahtava hyppy Nanalla! Jaksaa vanhakin vielä hyppiä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, kun on nameista kyse niin eihän siitä huomaa yhtään että on jo muka kahdeksanvuotias.. :)

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com