sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Vihdoinkin kuvia ja päivitystä

Täällä asuu tiistaihin asti keskiviikkona saapunut vehnäterrieriuros Vili. Blogin vanhemmat lukijat muistanevat kesältä tämän hienon koiran. Se oli meillä heinäkuussa viikon verran hoidossa ja tuli nyt taas. On aina hauskaa saada sama kerta monta kertaa hoitoon, silloin on helppoa toimia sen kanssa kun koira ja sen tavat ovat tuttuja. Vili on ihanan helppo hoitokoira, ja harvinaisen siitä tekee se, että jopa Nana tuntuu aidosti pitävän Vilistä.


Keskiviikkona Tiia oli meillä käymässä Sofin kanssa, ehdimme viedä koiratkin lenkille. Otimme Timon mukaan, ja niinpä meillä oli neljä koiraa. Oli jo ihan pimeää siinä vaiheessa kun ehdimme ulos, joten kuvien ottamisesta ei oikein tahtonut tulla mitään. Otin kuitenkin pari kuvaa.


Eilen, lauantaina, oli oikein hauska päivä. Aamulla kävin lenkillä koirien kanssa kaikessa rauhassa, kävelimme ainakin tunnin. Otin metsässä muutamia mielestäni melko onnistuneita kuvia koirista, lenkki oli todella mukava.


Seuraavaksi lähdin tallille kuvaamaan kaverini Ronjan tuntia, Vili ja Nana saivat jäädä kotiin. Tallilla oli kuitenkin koiria, ja koska minä en ole heppatyttö, keskityin koirien enkä hevosten kuvaamiseen. Nuo koirat ovat isä ja poika, ja onhan niissä kyllä samaa näköä.



Tallilta kotiuduttuani käytin koirat lyhyesti ulkona, en todella ehtinyt edes ajatella mitään valokuvaukseen viittaavaakaan. Sen tehtyäni lähdin Helsinkiin tapaamaan Tampereella asuvaa kaveriani Ilonaa, kävelimme ympäriinsä ilman päämäärää. Oli todella hauskaa nähdä pitkästä aikaa, mutta ikävä kyllä emme ehtineet kävellä kovin pitkään. Ilonan piti nimittäin lähteä viemään koira lenkille ja minulla oli vielä pikkujoulut Tikkurilassa joihin suuntasin seuraavaksi. 


Kuuden tunnin ajan istuskelin ja juttelin mukavien ihmisten kanssa joista en tuntenut ennalta kuin pari. En muista ikinä olleeni noin mukavissa pikkujouluissa, ei harmittanut yhtään vaikka pääsin vasta vähän ennen kolmea nukkumaan. Joskus minuun iskee tuollaisissa sosiaalisissa tilanteissa tunne, jota kutsun sosiaaliseksi angstiksi: ajattelen että kaikilla muilla on kivaa ja minulla ei, alkaa ahdistaa ja inhoan itseäni ja maailmaa. Eilen mistään tuollaisesta ei ollut puhettakaan, erittäin onnistunut ilta.

8 kommenttia :

  1. Sul on muuten oikeesti sika mageit kuvii! Mil putkel kuvaat? :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi kiitos :') 50mm f/1.4, se on kyllä mahtava lasi.

      Poista
    2. Tuo ihan sama ois tarkotus hankkia nyt kesällä mutta onko tolla miten helppo kuvaa liikkuvaa kohdetta? : )

      Poista
    3. Riippuu merkistä, se Sigman ei mitenkään ihmeellinen ole, Canonin putkesta ei ole kokemusta. Mutta kyllä tolla ainakin on, aukon saa sen verran suureksi, että valotusajan voi lyhentää niin lyhyeksi että liike pysähtyy. Tietenkin riippuu sitten vielä rungosta, että kuinka suureksi ISO-arvoa uskaltaa ruuvata. Mutta on toi kyllä ihana <3 Sulla tais olla Canon, jos en väärin muista? Muuten saisit lainaan multa ton objektiivin.

      Poista
  2. Vihdoinkin! :D Voi tuntuu että Vili ois ollut sulla viimeksi ihan pieni hetki sitten, mutta kesästä on jo monta kuukautta... Mun on tosi vaikeaa kuvitella että kuvaat kaikki kuvat tolla kiinteällä ja lyhyenlyhyellä 50 millisellä, mulle vähän vastaava putki tuottaa vaan liikaa tuskanhikeä :D Saat kaikki sommittelut ja kuvakulmat vielä oikeissa tilanteissa kohdilleen, oot uskomaton!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mustakin tuntuu oudolta että siitä on jo kauan kun viimeksi tapasin sen. Voi kiitos, tulipa hyvä mieli :') Mulla ei oo ton Nikonin kanssa ikinä ollut muita putkia, ja vanhalla Canonillakin kuvasin lähinnä 50mm (tosin f/1.8). Kai sitä sitten sopeutuu kaikkeen :D

      Poista
  3. Todella kauniita kuvia, ovat oikein ilo silmälle ♥

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com