maanantai 6. huhtikuuta 2020

Hän onneen meidät ohjaa, myös aikaan vaikeaan



Tuntuu hyvältä idealta väsätä jonkinlainen postaus kerran kuussa, vaikkei järkkärikuvia olisikaan tullut otettua. Eletään omituista aikaa, siitä löytyy varmasti riittävä määrä valitusta vaikka ja mistä. Minulla ei ole henkilökohtaisesti mitenkään paha tilanne, mutta kannan toki huolta läheisteni tilanteista ja Suomen sekä maailman tilanteesta. Täällä on ollut hoidossa alla olevassa kuvassa Merrin kanssa poseeraava koiranpentu River. Se on rescuekoira Espanjasta ja etsii omaa kotiaan kotihoidossa Myllypurossa. Riverillä ja Merrillä sujui hienosti yhteisolo ja oli ihanan helppoa, kun koirat juoksuttivat toisensa koirapuistossa vapaaksi päästyään.




Toinen koira jota olemme tavanneet, on serkkuni suomenlapinkoiranarttu Hilla. Se on mitä suloisin pieni pentu, jonka kanssa Merri on osannut olla yllättävän hienosti. Koirat ovat jopa voineet olla samaan aikaan vapaana ilman ongelmia. Tämä on todella hyvä juttu, koska kyseessä on tosiaan serkkuni koira, eli jos koronatilanne joskus helpottaa, tulevat koirat todennäköisesti tapaamaan toisiaan enemmänkin. 





Muuten tänne ei kuulu ihmeitä, olemme käyneet paljon tekemässä lenkkejä eri metsissä, Merri on saanut uuden ihmisystävän naapurista joka käy välillä viemässä sitä ulos ja muuten ollaan vain hengailtu kotona, katsottu elokuvia ja olen jopa soittanut välillä käyrätorveakin (sori naapurit!). Vaikea tätä tilannetta on käsittää tai käsitellä, onneksi ei tarvitse olla yksin. Koirien lisäksi olen soitellut paljon kavereideni kanssa ja käyn monta kertaa viikossa kävelemässä siskoni tai parin muun ystäväni kanssa.



Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com