sunnuntai 17. kesäkuuta 2018

Someone I'll always laugh with


Kellon soidessa puoli kahdeksalta loma-aamuna en ollut ihan varma, miksi harrastan koiria, enkä esimerkiksi postimerkkien keräilyä. Tätä yhteislenkkiä Karon kanssa (https://www.instagram.com/karopajari/) on kuitenkin suunniteltu jo Naava-beauceronin kotiutumisesta asti, joten ei auttanut kuin vääntäytyä niin sanotusti ylös, ulos ja lenkille. Tsaari ei meinannut uskoa minun olevan tosissani aamulenkin ajankohdan kanssa, vaan innostui kuitenkin viimeistään Karon tavatessaan lenkkeilystä.



Tekstasin eilen illalla kaverini kanssa ja kerroin pitäneeni vapaapäivän ihmisistä. Introvertti puoleni latautuu, kun saan olla vain itseni kanssa, nautin yksinolosta. Vähintään yhtä paljon nautin kuitenkin samanhenkisestä seurasta, ja sellaista oli tänään tarjolla. Kuvissa esiintyvät vauva (en mä tiedä kuinka vanha, ei kovinkaan) beauceron Naava ja labradorinnoutaja Harri omistajiensa Karon kanssa, sekä walesinspringerspanieli Tsaari. Naava ja Tsaari yllättivät taluttajansa leikkimällä oikein kunnolla, hienoja koiria meillä :)




Kävin toukokuussa valokuvauskävelyllä Nani Härkösen (https://naniannette.fi) kanssa, ja innostuin jälleen valokuvaamisesta. Tänään on ensimmäinen kerta pitkään aikaan, kun julkaisen muita, kuin kännykkäkuvia. Kameraan tarttuminen on tuntunut raskaalta ja turhalta Nanan kuoleman jälkeen. Onneksi elämä jatkuu. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com