perjantai 25. heinäkuuta 2014

I was there for you in your darkest night

Kaikenlaista sattuu ja tapahtuu koko ajan, mutta blogia ei ehdi kirjoittaa. Enkä ole oikeastaan ottanut kuviakaan. Halusin kuitenkin kirjoittaa pikaisesti kuulumiset ylös, koska seuraavan kerran palaan blogin pariin vasta koulujen alkaessa. Nyt kaikki hoitokoirat ovat kotiutuneet, ja minun kesälomani alkaa ;) Kävin Tiian mökillä, oli ihana reissu vaikka Nana saikin jäädä kotiin.


Ylläoleva kuva on Käpylästä muutama päivä sitten. Kävimme kaverini Elinan ja hänen poikaystävänsä Tuomaksen kanssa iltalenkillä. Ideana oli totuttaa Tuomaksen Caro (8v seropinarttu) Nanaan. Ensin molemmat koirat huusivat toisilleen, mutta yllättävän nopeasti ne rauhoittuivat. Eivät ne leikkimään ryhtyneet, mutta eivät myöskään stressanneet toisiaan.

Olen aloittanut syksyn ylioppilaskokeisiin lukemisen, yhden päivän luin Soukan kirjastossa. Elina on siellä kesätöissä, ja meillä oli suunnitelmissa tuoda Nana tänään sinne vierailulle. Nana sattui kuitenkin eilen satuttamaan tassunsa iltalenkillä metsässä eilen, joten Timo pääsi tuuraamaan. Lapset olivat aivan innoissaan Timosta, yksi poika jopa opetti Timon pyörimään itsensä ympäri :D Nana ontui viime yönä tosi pahasti, aamulenkillä ei juurikaan. Nyt kun tulin kotiin, se ei onnu yhtään mutta saa nyt nähdä.


Lähden viikonlopuksi kaverini mökille, ja sieltä musiikkileirille Karkkuun. Palaan kotiin 2.8., joten siihen asti Nana on isäni hoidossa. Ensin olin sanonut isälleni, että vie Nanan maanantaina eläinlääkäriin jos se yhä ontuu. Totesin ihanan ja fiksun koiranomistajanaapurin kanssa puhuttuani, että eipä sillä niin kiire ole. Jos Nana yhä ontuu kun tulen kotiin, niin sitten voin itse viedä sen lääkäriin. Nyt kuitenkin vaikuttaisi siltä, että tassu paranee ihan vain lepäilemällä. Toivotaan parasta :)

8 kommenttia :

  1. Voi! Mikähän Nanan tassuun kävi? Toivottavasti paranee pian. Eiköhän :-)
    Ja ihan mahtava tuo kirjastoidea!
    Voi, kun täälläkin päin olisi ollut moisia, kun olin pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli varmaan nyrjähtänyt/revähtänyt/jotain sen suuntaista, parani päivässä onneksi :)

      Poista
  2. Sulla oli Bernoban Tossuntuoksusta video youtubessa, mitä sille kuuluu nykyään? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai että, sen kun tietäisi. Ja jos joku tietää niin saa kertoa. Tepi (jota me kutsuimme Jediksi) asui kaverillani syksyllä 2012 muutaman kuukauden. Sen jälkeen siitä ei olekaan kuulunut, palasi omistajalleen tuolloin. Kova ikävä on kyseistä koiraa :(

      Poista
  3. Ootko tsekannut ettei ole anturassa mitään haavoja tai ulehduksia. Voi olla puhtaasti revähtänytkin. Me kiikutettiin heti eläinlääkäriin, kun Gloria alkoi etujalkaa ontumaan. Kappas, kun saatiin aika ja näytettiin tassu se käveli normisti eikä ell. löytänyt siitä mitään vikaa. Pari viikkoa myöhemmin Gloria kävi hierojalla ja hän sitten huomasi, että lihas tuntui jotenkin oudolta ja kysyi, että onko se ontunut sitä/onko reväyttänyt sen. Eli luultavasti oli vaan sattunut joku pieni äksidentti. Toivottavasti teillä ei ole mtn. ihmeempää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep jep, Nana oli parantunut päivän levolla onneksi. Usein ei kyllä tee pahaa katsella paria päivää, jos koiran yleiskunto ei ole heikentynyt. Luulen kuitenkin, että jos en olisi ollut itse juuri lähdössä, olisin kuskannut Nanan lääkäriin. Tekee niin pahaa katsoa vierestä kun toisella ei ole kaikki hyvin.

      Poista
  4. Voi että, kirjastokoira varmasti ilahdutti ihmisiä ja itse koiraa :) Toivottavasti Nanan tassu paranee nopeasti, ei tuo ainakaan kovin pahalta kuulosta tekstin perusteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Jep se oli päivän levolla kunnossa, onneksi! :)

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com