lauantai 4. tammikuuta 2014

En oo nähnyt sua niin pitkään aikaan


Oi, oli ihana päivä Tampereella. Aamulla heräsin jo seitsemältä, että ehdin viedä täällä yöpyneen Tarmon kotiin ja muutenkin lenkittää koirat. Puoli kymmeneltä olin jo junassa Elsan kanssa, matka sujui hienosti. Perillä otin tuon ylläolevan kuvan Elsasta, mutta muuten kuvaaminen jäi lähes olemattomaksi muiden kiireiden takia. Olin Tampereella tapaamassa ystävääni Ilonaa, viime kerrasta olikin jo kulunut aikaa. On ihanaa kun on ystäviä joiden kanssa ei haittaa välimatka tai pitkät tauot näkemisessä, juttu jatkuu siitä mihin se viimeksi jäi.


Reissuun kului reilut kymmenen tuntia, mutta aika kului käsittämättömän nopeasti. Juttelimme, teimme ruokaa, söimme jäätelöä, nauroimme, talutimme koiraa ja ihan vaan hengailimme. Elsa käyttäytyi erinomaisesti, makoili rauhassa koko ajan sisällä ja oli reipas ulkona. Sohvalle se uskoi olevansa tervetullut ja kun se oli siihen jo nukahtanut niin söpönä, ei sitä hennonnut häätää ;) Kotona sillä saattaa kyllä olla eri säännöt, mutta kerrankos sitä nyt Tampereella käy vähän viettämässä lomapäivää pieni westie.


Paluumatka sujui jopa paremmin kuin menomatka, koska en joutunut maksamaan koirasta mitään. Juna ajettiin poikkeuksellisesti vanhalla kalustolla eikä siihen ollut sattunut yhtään koiravaunua. Hauska konduktööri neuvoi meidät yhteen loossiin ja hetken päästä lippuani tarkistaessaan totesi, että eihän koirasta voi ottaa maksua kun ei ole lemmikkivaunua. Niinpä saimme viettää pari tuntia ylhäisessä yksinäisyydessä ja muistin taas miksi pidän niin kovasti junista. On ihanaa vain olla hiljaa paikallaan, jutella facebookissa kavereiden kanssa ja kirjoittaa juuri sillä hetkellä tärkeitä ajatuksia päiväkirjaan.

Kohta (tiistaina) alkaa koulu, mutta se ei haittaa minua lainkaan. En mene kouluun ennen kuin perjantaina, koska minulla on muita juttuja juuri sopivasti koulun kanssa päällekkäin. Joululoma on ollut oikein rentouttava ja olen saanut tehdä sellaisia asioita joista pidän.



Huomenna tapaan pitkästä aikaa vähän toisenlaisen rakkaan ystäväni, stay tuned!

6 kommenttia :

  1. Tosi kiva kun jaksat kirjoittaa näin useasti! Aww söpöjä nää Elsan kuvat :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun jaksat lukea! :) Jep Elsa on kyllä suloinen tyyppi, harmi kun se lähtee huomenna kotiin :(

      Poista
  2. Rakastan, rakastan tätä sun kirjoitustapaa! Sun fiilis välittyy aina niin hyvin ruudun tällekin puolelle. :)

    Ja rakastan myös junia ja innolla odotankin parin viikon päässä odottavaa Lahden reissua, kun saan istua junassa yön, mennä Suomen halki ja löydän seuraavana päivänä itseni ihan eristä paikasta kuin lähtiessä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihanaa kuulla :) Oi kuulostaa niin kivalta, ja saat vielä lisäks mennä näyttelyyn ihastelemaan vauvakoiria, mikäs sen parempaa!

      Poista
  3. Niin sulosia kuvia! Oon vähän katkera kun en itse pääse milloinkaan matkustamaan junalla :D

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com