keskiviikko 24. lokakuuta 2012

24.10.

niin kumpi oli 13vko ja kumpi 6v...?


minun hieno pieni nainen poseeraa

valloittavat noi sen ilmeet :')




voin muuten kertoa et ei oo ihan kaikkein hiljaisin pentu...

Nana näytti pennulle mallia et miten poseerataan 

HEPULI!!!!

herkkä hetki














Tänään leikkasin pennun kynnet+putsasin korvat+kampasin+pesin hampaat. Todella rauhassa antoi tehdä kaikki hoitotoimenpiteet, tästä on hyvä jatkaa! Käytiin Mustissa ja Mirrissä Mankkaalla ostamassa kampa ja ruokaa pennulle. Se oli todella reipas, ja saatiin tietää että lauantaina klo 11 siellä järjestetään pentutreffit, pitääpä mennä käymään! Reissun jälkeen tulin meille, Nana ja pentu leikkivät pihalla jonkin aikaa ja kuvasin niitä. Sitten kävimme vielä Kehä 1 luona kahdella bussipysäkillä ihmettelemässä ohiajavia autoja, se sujui odotettua paremmin. Pentu ei pelännyt lainkaan niin paljoa kuin olisin kuvitellut.

Kävimme vielä metsässä lenkillä ja sitten tulimme meille, siirsin kuvat koneelle ja tänne blogiin, ja postasimpas pitkästä aikaa koirat.comiin muutaman :)

Täytyy ottaa asiaksi käydä Sellossa ja muualla ihmisten ilmoilla pennun kanssa. Mietityttää vaan sen kuseminen; sitä se tekee taukoamatta ja koko ajan, ei oo kauheen vitsikästä jos se johonkin kauppakeskuksen lattialle päättää pissata... No, täytyy miettiä.

Hieno pentu se on!



2 kommenttia :

  1. Jrr. Timpe on aika sulonen, oispa se vieläkin tollanen. Okei on se nytkin söpö. Melkein yhtä söpö ku sä. :)

    Oletan siis että toi on Timo Timpe Tiiputin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainii en koko postauksessa mainitse koiran nimeä, hyvä juttu. Se voi johtua kans siitä et ei sillä oikein ollut nimeä vielä tuolloin :D Tai tavallaan oli joo mutta mutta.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com