sunnuntai 16. elokuuta 2015

Olen vain osa tätä maailmaa

Minulla on ollut riittävästi hoitokoiria viime aikoina, mutta en ole ottanut niistä kuvia. Norfolkinterrieri Cola oli meillä melkein pari viikkoa hoidossa, ja walesinspringerspanieli Charlie kävi myös kylässä. Jopa berninpaimenkoira Timo (aka Dino) ilahdutti meitä läsnäolollaan viikon verran. Koirien kuvaaminen tai blogiin kirjoittaminen ei edelleenkään nappaa. Välillä laitan kuvia instagramiin, sieltä minut löytää nimimerkillä maalari, jos joku haluaa käydä tutkimassa.

Kävimme tässä päivänä muutamana siskoni Katrin kanssa Laajalahden venesatamassa ottamassa kuvia. Kun kerrankin sain minusta ja Nanasta yhteiskuvia, päätin tämän olleen bloggaamisen arvoinen iltalenkki. En voi olla lisäämättä näiden ihastuttavien kuvien oheen tämänhetkisiä fiiliksiäni.




Kaikilla (itseironiaa, ei tietenkään kaikilla) ikätovereillani alkaa yliopisto, työt, edes joku onneton työpaja. He suuntaavat armeijaan, ammattikorkeakouluun, tai perustavat ikioman yrityksen. Heillä on merkityksellinen seurustelusuhde, kihlautuminenkin siintänee jo mielessä. He muuttavat pois kotoa, itsenäistyvät, edistyvät elämässään kaikin tavoin, ja kasvavat ihmisinä täyttääkseen velvollisuutensa vastuullisina veronmaksajina. Itse en ole edes hakenut töitä, enkä päässyt haikailemaani opiskelupaikkaan. Olen keksinyt mitä villeimpiä suunnitelmia siitä, mihin aion hakea ensi keväänä. Siihen asti olisi kuitenkin varmaan järkevää keksiä jotain tekemistä. Siis muutakin, kuin koirien ulkoiluttamista, tietenkin.

"Seisoseisoseiso seiso siinä nyt hetki Naaanu paikkaseiSOnyt" no seistään nyt sitten:( haluaisin juoksennella:(

Palkkaus onnistuneesta luoksetulos...luoksehaahuilusta. luokse epähuomiossa sattumisesta.

"Kova sana!"

Onneksi minulla on rakas perhe, upeita ystäviä ja paras koira ikinä - tilanne voisi olla huomattavasti huonompikin. Eiköhän tästä hyvä elämä tule. Ja miten voisi olla tulematta, koska hyvää elämäni tuntuu nyt jo olevan, juuri tällaisena merkillisenä haahuiluna. Turha valitus siis lakatkoon ja erästä ystävääni lainatakseni, lähetään koittaan.

8 kommenttia :

  1. Vau, mageita kuvia :o Sul on söpö koiruli :3

    VastaaPoista
  2. Superihania kuvia! Ootte kyllä saman näkösiä sun siskon kanssa. Äläkä murehdi, sulla on koko loppuelämä aikaa käydä töissä ja opiskella (sitä paitsi molemmat on aika tylsiä juttuja)...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi kiitos! :) Joo, niin mä oon koittanu aatella

      Poista
  3. Saithan sä tän postauksen aikaan! En ihan hirveästi arvosta tota ekaa kuvaa mut menköön : D pa. älä kiirehdi työelämään, SE ON ANSA! T. Nimim. Asiakaspalvelia suoraan Myyrmannista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D hihihi. Juu. Kiitos kommentista, tuntematon asiakaspalvelia

      Poista
  4. Ihania kuvia! Nana on niin söötti. Mullakin on taas joku en jaksa kirjoittaa blogiin vaihe meneillään. Ja sitten kun haluaisi kirjoitella, niin ei ole kuvia tai mitään mistä kirjoittaa. Mun 50mm obiskakin on joka kuvalta huonomassa kunnossa, eikä nyt kukkarossa ole rahaa uuteen. Harmittaa kun menee innoissan kuvailemaan ja sitten 9/10 kuvasta on epäonnistununt. Välivuosi on aivan okei vaihtoehto. Kerkeää hieman etsimään itseään ja hengähtämään lukion jäljiltä. Eikä tietenkään mahdolliset työtulot ole pahitteeksi, kun opiskelijana kuitenkin joutuu laskemaan joka sentin niin tarkkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos :) Voi harmi, toivottavasti jossain vaiheessa saat hommattua uuden objektiivin.

      Jep, eiköhän tää tästä. Ehkä :D

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com