tiistai 11. joulukuuta 2012

11.12.

Heitin nyt ihan vaan randomilla otsikkoon tämän päivän, mutta tässä on nyt kuvia tältä väliltä kun en ole kuvia laittanut.

Kahdeksantena päivänä täällä oli aikamoinen lauma koiria, viisi (5) kappaletta... Ei siinäkään taas mitään järkeä ollut, mutta hauskaa oli! Uusin vierailija on Hembölen kiertävän kotieläinpihan työkoira, 12-vuotias Luppakorva. Tässä se poseeraa  Nanan kanssa:


Lisäksi vanhat kunnon Tarmo, Dino ja Kiki olivat täällä, kuten myös tietenkin Nana. Niinpä yönsä täällä viettivät siis viisi koiraa, sulassa sovussa onneksi. Lenkillä käyminen oli aika mielenkiintoista, mutta kyllä sekin sujui.


Koska ulkona oli niin pimeää, otin Luppiksesta sisällä muutaman kuvan:






Dino on kasvaa silmissä, mutta enpä sitäkään päässyt kuvaamaan pimeyden vuoksi... Tässä nyt yksi onneton iPhone-kuva:


Tänään kävin tallilla pitkästä aikaa. Huomasin, etten itseasiassa kaipaa ollenkaan ratsastamista. Kaipaan hevosten seuraa, ihan vain harjaamista, varusteiden huoltoa, maastakäsin kävelemistä ja hengailua. Että jos jollain on tällaista ihmistä vailla oleva hevonen jossain julkisin kulkuvälinein tavoitettavissa paikassa suhteellisen lähellä Espoota, niin viestiä tulemaan osoitteeseen llinjama@gmail.com ;) Ok vähän kaukaa haettua, mutta oikeasti haluaisin tuollaisen hevosystävän. Täytyy kehitellä jotain...


No mutta, näihin kuviin, näihin tunnelmiin! Huomenna toivottavasti pääsen kuvaamaan koiria, koska koulu loppuu jo aamupäivällä. Kunhan lumipyry ei pilaa kaikkea :D

2 kommenttia :

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com