keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Luopuu kaikest, ni saaki kaiken

Ihan huikeaa kuinka moni jaksoi kommentoida tuota traileria, kiitos vielä kaikille! Ja kiitos myös jokaiselle lukijalle, ilman teitä tätä videota tai blogia ei varmaan olisi edes olemassa. Traileri oli ehkä vähän räväkämpi ja hauskempi kuin tämä video, mutta koittakaa kestää. Jotta ette hämmentyisi, niin selitän vielä lyhyesti mitä tänään teimme.

Aamulla vein Elsan ja Nanan ulos ihan normaalisti, ja Elsan kotiuduttua Timon isäntä toi sen tänne. Pesin Timon, mutta kuten videolla mainitsin, en uskaltanut viedä rakasta Nikoniani samaan tilaan itseään komeasti ravistelevan berninpaimenen kanssa... Kävin palauttamassa Timon, koirakoulussa treenaamassa kontaktijuttuja (treeniä tarvitaan kuten huomaatte :D) Nanan kanssa ja illalla vielä hengasimme Marin ja Milon kanssa.

Tänään oli ehkä jopa poikkeuksellisen koira-aktiivinen päivä, mutta enhän mä kyllä paljon muuta tee kuin noiden kanssa hengailen. Ja minusta Nanan on hyvä olla mahdollisimman paljon muiden koirien kanssa, joka päivä se joutuu (tai pääsee) tekemisiin ainakin jonkun koiran kanssa.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä tämä video.

12 kommenttia :

 1. Eikä, ihan huippu video! Oli odottamisen arvoinen :') Tosi hienoa, että Nana pääsee viettämään noin paljon aikaa koiraseurassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla :) Joo se on kyllä iso plussa. Ja huomaa heti jos on ollut taukoa muista koirista, että sen on vaikeampi olla niiden kanssa ja lenkilläkin se käyttäytyy vastaantulijoita kohtaan huonommin.

   Poista
 2. Kiva video! :)) Mullakin on suunnitelmissa tehdä tälläinen, mutta enpä ole saanut aikaiseksi ehkä sit joskus..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Tee ihmeessä, meillä ainakin oli tosi hauskaa kun kuvasin tätä.

   Poista
 3. Tää video on cool! Nana on niin sulonen tossa alussa :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos :D Joo se ei ollut ihan varma jaksaako nousta ylös vai ei...

   Poista
 4. mahtava video! :)
  http://suomenlapinkoirasela.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Vau vähänkö hieno video! Nana on niin sulonen :3

  VastaaPoista
 6. wuu kiva video :) voisit tehdä useamminkin videoita tänne !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, kiitos paljon :) Kun näin hyvää palautetta on tullut niin varmaan joskus toistekin teen jonkunlaisen videon :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com