keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Luopuu kaikest, ni saaki kaiken

Ihan huikeaa kuinka moni jaksoi kommentoida tuota traileria, kiitos vielä kaikille! Ja kiitos myös jokaiselle lukijalle, ilman teitä tätä videota tai blogia ei varmaan olisi edes olemassa. Traileri oli ehkä vähän räväkämpi ja hauskempi kuin tämä video, mutta koittakaa kestää. Jotta ette hämmentyisi, niin selitän vielä lyhyesti mitä tänään teimme.

Aamulla vein Elsan ja Nanan ulos ihan normaalisti, ja Elsan kotiuduttua Timon isäntä toi sen tänne. Pesin Timon, mutta kuten videolla mainitsin, en uskaltanut viedä rakasta Nikoniani samaan tilaan itseään komeasti ravistelevan berninpaimenen kanssa... Kävin palauttamassa Timon, koirakoulussa treenaamassa kontaktijuttuja (treeniä tarvitaan kuten huomaatte :D) Nanan kanssa ja illalla vielä hengasimme Marin ja Milon kanssa.

Tänään oli ehkä jopa poikkeuksellisen koira-aktiivinen päivä, mutta enhän mä kyllä paljon muuta tee kuin noiden kanssa hengailen. Ja minusta Nanan on hyvä olla mahdollisimman paljon muiden koirien kanssa, joka päivä se joutuu (tai pääsee) tekemisiin ainakin jonkun koiran kanssa.

Mutta pidemmittä puheitta, tässä tämä video.