sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Keep all my mornings clear

Timo not so Pieni Huijaus is back! 
Timoa ei ole blogissa vähään aikaan näkynyt, koska se on ollut muualla asumassa Tarmon kotiloman ajan. Eilen illalla sain viestin, että haluanko hakea Timon aamulla lenkille, ja minähän halusin. Sain juuri ja juuri suostuteltua kaverini Elinan mukaan "aamulenkille" joskus kahdeltatoista, Nana ja Elsa tulivat tietysti myös. Hengailimme koirapuistossa ja otimme kuvia koirista, se oli ihanan helppoa kun oli joku muu pitämässä huolta koirista ja sai itse keskittyä lähinnä vain kuvaamiseen. 


Olin aluksi ihan järkyttynyt kun näin Timon, koska se ei tosiaan ole enää mikään pieni ja hoikka pentu. Noista kahdesta kuvasta huomaa paitsi eri sävyiset Timot, myös sen että se on vähän tässä muutaman kuukauden aikana saanut massaa. Livenä sen huomaa tietysti vielä enemmän. Mutta ei bernin mikään rimpula kuulukaan olla, joten eipä se mitään.

Lokakuu -13

Tammikuu -14


Elsan ja Nanan yhteiselo on sujunut oikein mallikkaasti, on sääli antaa pikkukoira huomenna kotiin. Tänään minusta alkoi kyllä toisaalta jo vähän tuntua siltä, että pidän täällä koirahoitolaa. Ensin leikkasin taas molempien koirien kynnet, trimmasin Nanan ja lopuksi vielä putsasin Elsalta hammaskivet. En jaksanut alkaa ottaa kunnollisia kuvia, mutta tuossa näkyy toisen kulmahampaan tilanne ennen ja jälkeen. Insipiroiduin tästä tekstistä, välineenä oli paperiliitin. Se oli yllättävän tehokas ja toimiva tuohon hommaan.


Kauemmin blogia seuranneet lukijat ovat saattaneet jossain kuvassa nähdä walesinspringerspanieli Hampun. Se oli meillä hoidossa muutama vuosi sitten, ja hoidin sitä myös kerran Elinan kanssa sen ollessa ihan pikkupentu. Nyt se on jo viisivuotias, mutta ei kai kovasti sen kypsempi kuin ennenkään. Iloinen uutinen on kuitenkin se, että Hamppu asuu (ja on asunut tietämättäni jo aika kauan) Laajalahdessa, ja menemme huomenna Elsan kotiuduttua lenkille nelistään Hampun omistajan ja Nanan kanssa. Hamppu tulee myös hoitoon meille jossain vaiheessa, todella hauskaa saada tavata se taas pitkän tauon jälkeen! Nana ei varmaan ilahdu aluksi, mutta uskon että se tulee Hampun kanssa kyllä juttuun tutustuttuaan.Puistossa oli myös käymässä vehnäterrieri, joka ei valitettavasti juuri uskaltanut Timon kanssa leikkiä valtavan kokoeron vuoksi. Tarmo on nyt omistajansa kaverilla hoidossa ja lähtee parin päivän päästä Opaskoirakoululle, joten uskoisin että Timo on tullut nyt kotiin ihan jäädäkseen. Toivottavasti ainakin, oli ihanaa nähdä sitä pitkästä aikaa. Kaikki tokojututkin se muisti hienosti pitkästä tauosta huolimatta ja  pienimuotoisesta näyttelytreenistäkin se selvisi ihan kunnialla. Enemmän se tarjosi istumista/sivulletuloa kuin seisomista, mutta kyllä se pari kertaa osasi seistäkin kiltisti. Ja juokseminen onnistuu hienosti, kyllä me vielä mätsäreihin päästään kunhan kevät tulee ja niitä alkaa jopa olla jossain.

8 kommenttia :

 1. Oi wesseleitä tulossa :3 Ihania puistoilukuvia, Nana on onnistunut erityisen hyvin toisessa kuvassa! Timohan näyttää hienolta, mutta kelin takia ei uskois että kuvien välillä on pari kuukautta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! :') Kiitos, se toka on munkin suosikkikuva näistä. Tai sit toi missä Elsa tanssii, en osaa sanoa. Ei kyllä uskoiskaan, tää sää on _niiin_ masentava.

   Poista
 2. uui vähänkö söpö toi elsan takki :3

  VastaaPoista
 3. oii olit tehny sen haasteen! en ollut edes huomannu sitä lukuluettelosta:< hassua että joku vaivautui c: aattelin tosiaan kommentoida tänne koska a) kiitos kommentista se oli oikein tosi piristävä:3 paitsi toivotaan vaan että saisitte sinnekki lunta:D
  ja b) nää siun haasteen jälkeen tehdyt postaukset on ollu tosi kivoja, varsinki tää jälkimmäinen! ja kuvat on tosi onnistuineita, niinku aina:)

  VastaaPoista
 4. Vau Timo on kyllä selkeesti rotevoitunut parissa kuukaudessa :--D Ihania kuvia, tuo ensimmäinen varsinkin on jotenkin tosi soma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sille oli syötetty aktiivisen koiran ruokaa siellä hoitopaikassa :D Kiitos paljon!

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com