perjantai 24. tammikuuta 2014

Antaa mielenrauhaa, voimia jatkaa
Kävin viemässä naapurissamme asuvan Ira-saksanpaimenkoiran pitkästä aikaa lenkille tänään. Menin sinne suoraan koulusta, mutta hain toki Nanan mukaan. Alkulenkistä kävimme Elfvikin metsässä, Nana sai juosta vapaana. Sen jälkeen hain meiltä kameran ja kävimme vielä kävelemässä ja ottamassa kuvia ennen kuin palautin Iran. Sillä ja Nanalla on hauska suhtautuminen toisiinsa: ne käyttäytyvät aivan kuin toista ei olisi olemassakaan :D Lenkillä jos törmäämme naiset yrittävät suunnilleen syödä toisensa, mutta kun vien ne tuolla tavalla yhdessä kävelemään, ei alun räksytyksen jälkeen ole mitään ongelmia koskaan ollut. Ira on kyllä todella kaunis ja hauska koira! Ja niin tietysti Nanakin ;)
Mahtavaa viikonloppua kaikille! :)

8 kommenttia :

 1. ihana toi tokavika kuva nanasta! harvinaisen näköinen saksanpaimenkoira kun väri vähän pettää vai onko siinä jotain muitakin rotuja :D ? mutta hienohan se on, ja nana myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kiitos :) Seeffereillä on se "perusväri", eli musta ruskein merkein, mutta lisäksi on harmaa ruskein merkein sekä harmaa ja musta vielä erikseen.

   Poista
 2. musta schäfer on mulle ihan uus tuttavuus?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aijaa :D Kyllä niitä on! Mä oon tavannut kaksi, että ei ne niin kauhean yleisiä ole. Eikä se mun käsityksen mukaan ole mitenkään kovin toivottu väri, mutta ei myöskään virheellinen.

   Poista
 3. Ihanan pehmeä ja kaunis tunnelma näissä kuvissa. Nyt kun aloin miettiä, niin ei mustia sakemanneja kovin usein vastaan tule. Suojelupiireissä niitä kylläkin näkee runsaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Outo juttu, mitenhän se suojelu mustaan väriin liittyy :D

   Poista
 4. Vau, ihana koira! Sehän näyttää oikeastikin vähän sudelta... :D Noutajahihnat on hauskan näköisiä näissä kuvissa, erityisen ihana toi tokavika kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ira on kaunis :) Haha voi kiitos. En tajua ku mun mielestä toi vika oli ylivoimaisesti paras mut kukaan ei oo mun kanssa samaa mieltä :D Rankkaa...

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com