tiistai 28. tammikuuta 2014

I'm still looking up

Minä ja Nana olimme tänään hengaamassa Marin ja ja hänen Milo-bordercolliensa kanssa. Kävimme koirapuistossa, ja siellä oli Tytti-niminen landseer. Milo piti siitä kovasti ja ne leikkivätkin hyvän aikaa. Nana ei tietenkään alentunut moiseen vaan keskittyi ohiajaville autoille haukkumiseen ja rapsuteltavana olemiseen. Vähän sekin yritti jotain leikkimiseen viittaavaa ehkä, mutta lähinnä nuorukaiset saivat leikkiä hippaleikkejä keskenään. Nana kuitenkin poseerasi kauniisti ja oli hauskalla tuulella muutenkin.


Kun olimme puistoilleet tarpeeksi kauan, lähdimme kaupan kautta Marille ja katsoimme Hours-leffan. Paul Walker on ihana ja leffassa oli hieno saksanpaimenkoirakin, eli se oli oikein onnistunut valinta. Milo ei jaksanut ihan koko leffan aikaa nukkua, mutta aika rauhassa se oli. Nana nukkui kuin tukki, välillä sohvalla, välillä puoliksi sylissä ja loppuleffan lattialla. Oli tavallaan tosi outoa katsoa leffaa päivällä, mutta ihan hauskaa vaihtelua ja mukavaa nollausta kaikkien koulujuttujen keskelle. Tänään minulla alkoi koeviikko eikä minulla ollut koetta, siksi saatoimme mennä lenkille keskellä päivää. Kaikkina muina päivinä minulla sitten onkin koe, eli ehkä vähän rankka koeviikko tulossa. Mutta kyllä tämä tästä, kohta se on ohi!

6 kommenttia :

  1. Milo on tosi hauska kolmannessa kuvassa ja Tytti on hieno. Naanu ja sinä toki myös. <3
    Nana muuten todellakin on tulossa meille viikonloppuna. Ainakin käymään. Se sanoi mulle niin. ;)

    VastaaPoista
  2. hauskoja nuo leikkimiskuvat :D Koeviikoissa onkin hyvänä plussana lyhyet päivät, mutta lukeminen taitaa olla aika rankkaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos! Nojoo, toisaalta oon kyllä sitä mieltä että jos ei oo jakson aikana tehnyt töitä, on ihan turha yrittää paniikissa vikana iltana alkaa lukea. Koska koealue on lähes aina koko kirja, ei sitä ehdi oppia yhdessä illassa.

      Poista
  3. Toi ensimmäinen kuva on todella todella kaunis ja ihanan rauhallisen sävynen! Muutenkin kuvat hauskan eloisia :) Mäki aion ehtiä vielä jonakin tämän viikon arkipäivänä ulos valosaan aikaan kuvailemaan, koska en jaksa odottaa taas viikonloppuun piste :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Onnea yritykseen, on kyllä kurjaa kun tulee niin aikaisin pimeää. Ja täällä ei oo muutamaan päivään taas paistanut aurinkokaan, hohhoijaa.

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com