torstai 30. tammikuuta 2014

I'm living in a dream that's never ending

Oi, tulin juuri kotiin ihan mahtavalta iltalenkiltä. Olimme meren jäällä lenkillä naapurissamme asuvan vizslanuorukaisen Bátorin sekä Tiian ja Sofin kanssa. Nana innostui jopa leikkimään Bátorin kanssa, suhteellisen historiallista koska se ei kyllä yleensä leiki muiden kanssa. Sofi ei ihan uskaltanut ruveta painimaan pitkäkoipisen vizslan kanssa, mutta ei se kyllä myöskään ollut peloissaan. Tuossa melkein vuoden vanha kuva Bátorista leikkimässä Tepon kanssa havainnollistamaan millaisesta kaverista on kyse.


Oli ihanaa kävellä ihan rauhassa jäällä, missään ei nimittäin ollut ketään. Yksi ihminen käveli jossain kaukana otsalamppunsa kanssa, mutta muuten emme nähneet ketään. Ainoa huono puoli oli se ettei jäällä ollut juuri yhtään lunta, joten paikoitellen siellä oli aika liukasta. Tarpeeksi käveltyämme kävimme viemässä Bátorin kotiin ja heidän perheensä lapset syöttivät koirille nameja. B ja N saivat pienimuotoisen noin sekunnin kestäneen riidankin aikaiseksi siitä aiheesta, mutta onneksi kummallekaan ei käynyt mitään. Ihana ihana lenkki, harmi etten ottanut kameraa. Toisaalta oli niin pimeää ettei kuvaamisesta varmaan olisi kuitenkaan tullut mitään. Onneksi kuvasin kuitenkin jo päivällä, koska valo oli ihan mieletön!Vastavalosuoja olis kiva... Oh well. Aikaisemmin tänään kävin Nanan kanssa eläinlääkärissä, se rokotettiin ja pari viikkoa sitten osumaa ottanut silmä tarkistettiin. Jännä juttu, että Nana painoi viime käynnillä 18,6kg kuten tänäänkin, mutta se näyttää ja varsinkin tuntuu siltä että se olisi lihonut?! :D Se on syönyt raakaruokaa viime punnituksesta asti pitkän tauon jälkeen, onkohan se voinut kasvattaa itselleen sen takia jotenkin mystisesti lisää karvaa? En tajua. No, koira on terve ja voi hyvin, se on tärkeintä. Kotimatkalla eläinlääkäriltä otin Nanasta pari kuvaa kun se piti hauskaa golfkentällä, tässä loput niistä.

6 kommenttia :

 1. <3 Mulla oli tosi ihana ilta, kiitos! Ja voi, viides kuva on loistava, Naanu on niin hauska. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mullakin. Jee. Huomasin just vasta et nää kuvat on ihan ihmeellisen värisiä, pitänee kiinnittää asiaan enemmän huomiota jatkossa :D Kiitos:)

   Poista
 2. Eikää tuo viides kuva on niin ihana ! :D

  VastaaPoista
 3. Ihanan riemukas Nana :--) Hienosti ravaa tossa 6. kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Joo mä kans just tota kuvaa kattelin et ei se taida hirveen jumissa olla kun on noin paljon liikettä :D En tiedä voiko koirasta sanoa noin. Ihan sama, sanon silti.

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com