torstai 3. heinäkuuta 2014

I've had the time of my lifeTulin tänään aamulla kotiin Sveitsistä, vietin siellä kaksi uskomatonta viikkoa. Asuin isäni tutun luona Zürichissä viehättävässä kerrostalossa, ihan järven vieressä. Kävelin joka päivä pari tuntia alakerrassa asuvan punavalkoisen irlanninsetterin Indian kanssa. Sain myös tavata monia muita hienoja koiria.


Lisäksi pääsin tallille kaksi kertaa, lännenratsastusta kentällä ja maastossa, ja suloisen hevos/aasi/muuli/ponilauman harjaamista.


Sain tutustua ystävällisiin, mielenkiintoisiin, rohkeisiin ja vieraanvaraisiin ihmisiin. Susannahin lapsi Sophia on ehdottomasti yksi hienoimmista tyypeistä joihin olen saanut ikinä tutustua. Otin Sophiasta jotain kuvia lastenhoitopuuhien lomassa, ihana lapsi.


En ole pitkään aikaan tuntenut oloani näin rauhalliseksi ja tyytyväiseksi, tuo matka oli todella onnistunut. Kova ikävä takaisin, mutta olen varma että pääsen Sveitsiin vielä joskus joten ei syytä huoleen.

14 kommenttia :

 1. Oi ihania kuvia! Ja aivan mahtavaaa, että postasit matkakuulumisia, ehdin jo pelätä ettei niitä tulisi ollenkaan sen perusteella, mitä sanoit viimepostauksessa..:D Tosi kiva kuulla, että reissu oli onnistunut ja että tapasit vielä noin paljon uusia ihmisiä (ja eläimiä)! Ääh itelläki heräsi matkakuume :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tosi kiva kuulla että tykkäsit :) Matkakuumehan ei lähe muuten ku matkustamalla, ei kun vaan lentoja varaamaan ;)

   Poista
 2. Oih kuulostaapa kivalta reissulta! Upeita kuvia ja ihania eläimiä. Oon jo useamman vuoden haaveillut Sveitsissä joskus käyväni, mutta sitten aina ajautuu muualle matkustelemaan. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosiaan :) Kiitos, toivottavasti sä vielä kerkeät joskus Sveitsiinkin :D

   Poista
 3. Ihania kuvia ja toi muulivarsa on ihan järkyttävän sulonen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Jep se on mielettömän ihana tyyppi, seuras perässä kaikki ne nelisen tuntia mitä tuolla vietin :D

   Poista
 4. IHANIA LAPSIA <3 Rakastan Keski-Eurooppaa, maisemia, ihmisiä, kulttuuria ja elämää siellä ! Teillä on varmaan ollut myös ihan huikeat lenkkeily-ympäristöt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks o :') Joo niinpä, Keski-Eurooppa on ihana <3

   Poista
 5. Aivan ihania kuvia sekä eläimistä että ihmisistä! Näistä kuvista välittyy rento ja lämmin tunnelma! Argh, kyllä mäkin joskus vielä pääsen matkustelemaan ja käyn varmasti myös Sveitsissä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi vitsi, kiitos :') No ihan varmasti, viimeistään sit ku pääset joskus töihin ja saat ite tienattua omat matkarahas :D

   Poista
 6. Ei vitsit miten upeen näkösiä heppoja ja ihanan tunnelmallisia kuvia!! Maisemat on kans aika jees. :)

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com