maanantai 14. heinäkuuta 2014

You look at me as if I'm something more


Voi, äsken Hupi lähti kotiin. Tuntuu, että juuri äskenhän se vasta tuli! Mutta niin vain on kulunut reilu viikko. Kolmen koiran kanssa ei kyllä paljoa tarvinnut pohtia mitäs sitä tänään tekisi, päivät kuluvat ihan miettimättä todella helposti koirien kanssa puuhaillessa. On kyllä vähän ehkä surullinen (?) tai ainakin olemassaoleva ilmiö, että Nana saa paljon enemmän huomiota, pidempiä lenkkejä ja enemmän tekemistä kun minulla on hoitokoiria. Näin kesällä eroa ei niin paljoa huomaa, koska Nanalle on muutenkin enemmän aikaa kun ei tarvitse käydä koulussa. Mutta arkisin hoitokoira kyllä aiheuttaa sen, että teen paljon pidempiä ja monipuolisempia lenkkejä. 


On ollut ilo seurata Nanan ja Hupin leikkimistä päivästä toiseen, niin se seniorikoirakin nuortuu kuin pentu leikkimään. Olen miettinyt, että Nanalle voisi tehdä terää jos se pääsisi hierottavaksi. En ole kuitenkaan yhtään tietoinen yhdestäkään koirahierojasta täällä pk-seudulla. Pitänee alkaa tutkia asiaa. Postauksen kuvat ovat valitettavan yksipuolisia, räpsin ne pihalla kun Hupin omistajat tulivat hakemaan pentuaan kotiin.


6 kommenttia :

 1. Hupi on kyllä niin valloittava tapaus! Tommonen pikkunen vintiö :-D Ja onhan tuo huomioiminen ihan erilaista, kun koiria on talossa useampikin! Sitä innostuu helposti uudesta koirasta ja entiset sitten pääsee mukana riekkumaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on <3 Totta, totta :) Ja toisaalta Nanalla ei ole hätää vaikka en tekisi sen kanssa pitkiä lenkkejä, koska isäni kävelee sen kanssa kuitenkin päivittäin pitkiäkin matkoja.

   Poista
 2. Tää kaksikko on niin sulonen! :) Muutama meidän koirista on joskus päässyt koirahierojalle, ja ne tykkäs valtavasti. Nasukin tarvisi tällä hetkellä hierontaa, koska se menee niin helposti uimisesta sun muusta. Täytyisi siis kanssa etsiä koirahierojaa tältä seudulta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä :') Voi, ehkä mun pitää hommata Nanalle se hieroja...

   Poista
 3. Sun koirat näyttää tosi onnellisilta ja varmasti onkin!
  http://aamunvirkkuillantorkku.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullahan ei oo kun yks koira, Nana, mutta kiitos joka tapauksessa :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com