keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Silloin haluaa kävellä rantaan
Tänään on ollut taas toiminnantäyteinen päivä. Aamulla käytiin koirapuistolla, lupauduin ulkoiluttamaan naapurin collieherraa ensi viikolla jonain päivänä. Ajattelin, että jos lähtee kahdeksalta ulos on varmaan viileää. Väärässä olin, silloin oli jo ihan yhtä kuuma kuin muutamaa tuntia myöhemminkin. Niinpä kävimme vain ihan nopeasti pihalla ja palasimme äkkiä ilahduttavan viileisiin sisätiloihin. Iltapäivällä oli kuitenkin sen verran pilvisempää, että lähdimme metsälenkille.Ja se tapahtui jälleen! Nana ja Hupi leikkivät :') Olen niin kovin onnellinen, että Nana pitää Hupista. Hupi juoksutti myös Colaa, hauska pentu. Myöhemmin tänään kävimme vielä Malminkartanossa lenkillä, mutta Nana jäi kotiin koska en halua riskeerata että se saa uudestaan lämpöhalvauksen. Pennut kulkivat julkisissa kuin vanhat tekijät. Sain niin junissa kuin busseissakin juttuseuraa, eikä ihme. Cola ja Hupi näyttävät todella söpöiltä yhdessä, kaikki haluavat tulla paijaamaan.

Illalla meidän piti mennä Marin ja Milo-bordercollien kanssa lenkille, mutta se siirtyi huomiselle. Onneksi Elina ja (yksi toinen Mari :D) lähtivät meidän kanssa iltalenkille. Kävimme metsässä, Cola ja Hupi juoksivat vielä vaikka kuinka paljon. Lopuksi kävimme vielä venesatamassa, Nana pääsi uimaan, Hupi kahlaamaan ja Cola tuijottamaan ihmeissään miten nuo viitsivätkin kastella turkkinsa.

6 kommenttia :

 1. Veikeän oloinen tapaus tuo Cola! Aina yhtä ilahduttavaa kun saa seurata koirien leikkejä, varsinkin jos koira harvemmin innostuu leikkimään. Emmi kun on etenkin vieraille koirille samanlainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauska koira juu :D Voi, sit tiedät tosiaan tasan kuinka hyvä mieli siitä tulee kun koira innostuu leikkimään :)

   Poista
 2. Oi, aivan ihania noi pari kuvaa missä Nana ja Hupi leikkivät! :')

  VastaaPoista
 3. Ihana tää sun blogi! Jään kyllä ehdottomasti seurailemaan :-) Upeat koirat ja tosi laadukkaita kuvia!

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com