lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ethän sä ikinä kadota tuota katsetta


Viime päivinä olen joka päivä tehnyt jotain erityistä pikkupoikien ja Nanan kanssa: pitkiä lenkkejä muiden koirien kanssa, julkisilla liikkumista, eläinkaupoissa käymistä ja vierailuita kavereideni luokse. Kamera ei ole kulkenut mukana, joten siksi blogissa on ollut hiljaisempaa. Cola ja Hupi ovat riemastuttaneet kanssaihmisiä ja kerta toisensa jälkeen yllättäneet minut positiivisesti fiksulla käytöksellään. Niiden kanssa on todella helppoa liikkua ihan missä vaan.


Tänään tänne tuli vielä neljäs koira, Katjan labbisnarttu Muppe. Muppe oli täällä vain päivähoidossa. Ei oikeastaan tuntunut, että koiria olisi ollut neljä. Muppe sopi hyvin joukon jatkoksi, ja leikki Hupin kanssa vaikka kuinka paljon meidän pihalla ja myös metsässä. Oli todella helppoa viedä koirat lenkille, kun ne olivat ensin riehuneet ja purkaneet suurimmat energiansa pois pihalla. Jopa Cola, jonka vapaanaolon suhteen omistajat vannottivat olemaan tarkka, osasi hienosti hengailla aitaamattomalla pihalla muiden kanssa. Leikkasin pikkupoikien kynnet, kuten pari päivää aikaisemminkin. Silloin Cola oli eri mieltä aiheesta, mutta tyytyi tällä kertaa kohtaloonsa ilman kädenvääntöä.


Kuten mainitsin aiemmin, olen joka päivä vienyt pikkupojat johonkin erityiseen paikkaan julkisilla, tai tehnyt todella pitkän/pitkiä lenkkejä muiden koirien kanssa. Niinpä tänään oli lomapäivä! :D Kävimme kyllä lenkeillä, mutta emme niin pitkillä emmekä lähteneet Laajalahdesta yhtään mihinkään. Ajattelin ennen Hupin saapumista, ettei sitä varmaan ole mahdollista mitenkään saada väsytettyä. Olen saanut huomata tässä päivien kuluessa, että olin todella väärässä. Pikkuparson menee sisälle päästyään joka kerta rauhassa nukkumaan/järsimään luuta omaan häkkiinsä (tai minun sänkyyni)... Jopa tänään, vaikka mitään erityistä Muppea lukuunottamatta ei ole tapahtunut, Hupi on ollut ihan rauhassa ja nukkunut paljon. Hieno pikkukoira.


Kuten tänään aamulenkillä totesin äidilleni, koirat ovat laumautuneet (hah mikä sana, mutta en keksi parempaakaan) erinomaisesti. Kaikkien kolmen kemiat kohtaavat hyvin, ne nauttivat toistensa seurasta. Cola ja Hupi leikkivät monta kertaa päivässä, niillä on ihan samanlainen leikkityyli. Taas tänään Nana leikki parikin kertaa Hupin kanssa, kuten muinakin päivinä. Tulen niiden leikkimisestä joka kerta todella onnelliseksi, paristakin syystä. Nana ei leiki muiden koirien kanssa juuri koskaan, ja nyt ainakin tiedän Nanan pitävän Hupista kun se kerran haluaa leikkiä pikkuparsonin kanssa. Maanantaina pikkumies lähtee kotiin, minulla on ihan vähän ikävä sitä jo etukäteen. Onneksi se tulee ensi viikonloppuna käymään perheensä toisen koiran, walesinspringerspanielinarttu Hampun kanssa. Ja onneksi Cola jää tänne vielä, se on huippusuloinen otus <3

9 kommenttia :

  1. Tosi nätti tuo norfolkki, vaikka onhan nuo muutkin! Se vaan otti silmään kun serkulla myös samanrotuinen (Ranpiin Tratta) ja aikamoinen ärrieri :D ihana silti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cola on ihana joo :') Se ei oo ollenkaan terrieri, tosi rauhallinen ja kiltti otus. Ehkä jopa vähän arka jos jotain

      Poista
  2. Toi eka Muppe-Hupi kuva on ihan "give me five". Muppe oli tosi väsynyt, nukkui jopa seitsemään kun AINA herää kuudelta. Kiitos huolenpidosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä :') Ei ihme että väsytti, se tosiaan leikki Hupin kanssa vaikka kuinka paljon :D Eipä kestä, Mupesta oli iloa kun se väsytti pikkukoiran!

      Poista
  3. Hupi vaikuttaa valokuvaukselliselta koiralta, noi sen kuvat on niin veikeitä ja ilmekkäitä! Uskallatko sä aina päästää kaikki sun hoitakoirat olemaan vaapana yhdessä kokoerosta ja muusta huolimatta? Tuo porukka kylläkin näyttää kovin sopuisalta yhdessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on itseasiassa eka kerta, kun mulla on ennalta toisilleen tuntemattomia hoitokoiria samaan aikaan. Aikaisemmin mulla on aina ollut vain yksi vieras koira kerrallaan, joten en osaa sanoa :D Nämä uskalsin päästää, koska tunnen Mupen ja tiedän että sitä kiltimpää koiraa saa hakea. Tietysti riippuu myös pikkukoirasta, Hupi on niin rohkea että leikkii mielellään isompien kanssa.

      Poista
    2. Ja siis totta, Hupi on helppo kuvattava kun se on niin ilmeikäs :')

      Poista
  4. Äääh, aivan upeita kuvia taas! Ja kiva lauma kyllä. Huomaa aina kerta toisensa jälkeen, miten kivaa useimmilla koirilla on olla porukassa. Niinku ihan selvästi myöskin näillä! :-) Onko ihan selvät pelit ollu johtajuuskysymysten suhteen? ;-) Meinaan, Mulan tahtoo jäädä aina porukan "alimmaiseksi". Ei oo koskaan vielä yrittänyt ketään pomotella. Väistyy tieltä, kun muut on tulossa syömään sen kupista. Pitää sitten hätistellä muita pois, että tuo malttaa edes syödä, hih :-D
    Ja tosi kiva, että Nanakin on lähtenyt leikkiin mukaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon! :) Jep, just tänään aamulla juttelin kaverini kanssa että koiria pitäis kyllä pitää mielummin useampaa kuin yhtä kerrallaan. Joo eipä näillä oo mitään rähinöitä tullut, kaikki on niin kilttejä koiria. Sama juttu Nanalla, sekin väistää jos sen kupille tulee joku :D

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com