keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Haluan istua jalkakäytävällä muistamatta mistä olen tulossa


Uusi hoitokoira saapui eilen, vuoden ikäinen norfolkinterrieri Cola. Cola on rauhallinen ja kiltti otus, mutta siitä on kuitenkin leikkiseuraa Hupille kuten olin vähän kaavaillutkin. Eilen illalla meidän piti lähteä näyttelytreeneihin pikkupoikien ja kaverini Elinan kanssa, mutta saimme bussissa kuulla että treenit on peruttu helteen vuoksi. No, menimme sitten istuskelemaan Töölönlahdelle Hupin ja Colan kanssa ja nauttimaan kesäillasta. Koirille oli niin paljon vettä mukana etteivät ne edes läähättäneet, ja istuimme tietysti varjossa.


Nanaa en ottanut mukaan, koska olen nyt siirtänyt sen liikunnan pelkästään aikaiseen aamuun tai myöhäiseen iltaan. Helteet vaikuttavat huomattavasti seniorikoiran jaksamiseen, ja se pääsee päivällä vain ihan lyhyesti ulos. Cola ja Hupi onneksi kunnioittavat Nanaa, eivätkä hypi sen silmille. Metsässä Hupi juoksee koko ajan Nanan perässä ja huolestuu joka kerta, kun Nana katoaa sen näköpiiristä. Iltaisin Hupi ja Nana kipuavat molemmat sulassa sovussa viereeni nukkumaan, Cola jäi ainakin viime yönä vielä häkkiinsä nukkumaan. Saa nähdä mitä tapahtuu kun se kotiutuu tänne.


Mutta täällä kaikki siis hyvin, vähän hiljaiseloa luvassa helteiden takia. Illalla menemme Marin ja Milon kanssa lenkille, muuten loppuviikon suunnitelmat ovat vielä aika paljon auki. Hupin saavutuksista pitää mainita, että eilisellä reissullamme Helsinkiin se uskalsi ensimmäistä kertaa itse hypätä niin junaan kuin bussiinkin. Lisäksi se kävi tuossa yhtenä iltana ihan kunnolla uimassa, kun veimme kaverini Auroran kanssa Nanan ja Hupin uimaan. Ensin Hupi vain kahlasi, mutta sitten se kuin vahingossa meni Nanan perässä ihan kunnolla uimaan. Hieno pentu, onneksi se asuu täällä Laajalahdessa ja pysyy varmasti mukana kuvioissa kotiuduttuaankin.

4 kommenttia :

 1. oivoi, ketähän siellä on kun Muppe tulee lauantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko jengi tietty! Mutta pikkupojat on oikein hyvinkäyttäytyviä ja rauhallisia sisätiloissa, no worries :)

   Poista
 2. Hauskan näköinen otus tuo Cola :) Mandyn kanssa toimin lenkkien kannalta samoin, päivällä mummeli pääsee vain takapihalle pissalle ja lenkillä käydään illalla kun kuumuus on vähän hellittänyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Cola on hupaisa, nimenomaan otus. Chewbacca :D Voi että, Nanastakin on nyt sitten virallisesti tullut vanhus. Onneksi tänään ei ole ihan kauhean kuuma päivä :)

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com