tiistai 15. heinäkuuta 2014

Jopa on laiska, kepeämpi päivä



Tänään ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä. Aamu- ja päivälenkeillä treenasin tokojuttuja Nanan kanssa. Sain iloisesti yllättyä siitä, että kyllä se vielä osaa vaikka en edes muista milloin olen viimeksi tehnyt sen kanssa mitään edes etäisesti tokoa muistuttavaa. Olisi kiva saada joku päivä joku ottamaan kuvia meistä, vaikka ei Nana mitään ihmeellistä osaakaan. Perus paikallaoloa ja seuraamista, ihan vain mielenvirkistyksen ja tekemisen ilon vuoksi.


Äsken kävin iltalenkillä metsässä Nanan ja Colan kanssa. Vaikka minulla on ikävä Hupia, on kyllä pakko myöntää että elo on todella yksinkertaista ja helppoa kahden aikuisen koiran kanssa. Sain eilen ilahduttavan puhelun Hupin omistajalta, pikkuparsonilla oli selvästi hauska hoitoreissu. Se oli nimittäin jumittanut lenkillä meidän talon lähellä, eikä meinannut suostua liikkumaan kotia kohti. Hauska pentu, onneksi se ei asu kaukana ja tulee lauantaina takaisin :)



Trimmasin Nanan tänään, olen yllättävän tyytyväinen lopputulokseen. Olisin halunnut viedä sen uimaan, yleensä aina teen niin trimmaamisen jälkeen. Nyt se ei kuitenkaan onnistu, koska meressä on kuulemma sinilevää. Onneksi Nana on kuitenkin saanut jo uiskennella ihan kiitettävästi tänä kesänä. Huomenna menen Colan kanssa pentutreffeille, vaikkei se mikään pentu olekaan. Nana saa jäädä kotiin, se ei niin välitä tuntemattomien koirien treffaamisesta. Onneksi isä on kotona ja lupasi lenkittää Nanan illalla.

5 kommenttia :

  1. Hauska tapaus tuo Hupi :'D Onneksi se ei asu kaukana ja tulee vielä takaisin :) Nana on niin nättinä tossa vikassa kuvassa, ihana kuva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä aikamoinen persoona :D Voi, kiitos paljon :)

      Poista
  2. Ihania kuvia! :) kamala kun Cola muistuttaa niin paljon omaa enkeli-Norwitchia! Kaunotar <3

    VastaaPoista
  3. Upea tää alempi kuva Colasta! Ois kyllä mukava nähdä Nanasta tokoilukuvia ja videota ! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) Hmm saa nähdä, toivottavasti ensi viikolla onnistuisi!

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com