lauantai 30. marraskuuta 2013

True love is written in the stone

Stall Sandbackenin tallikoira Rasmus (joka on ollut täällä ennenkin, vanhat postaukset 1 ja 2 jos joku on kiinnostunut) tuli tänne viikonlopun ajaksi hoitoon. Se on kyllä todella hauska otus, komea ja ystävällinen. Olen maininnut tästä asiasta ennenkin, mutta sanon nyt vielä että on aina kiva saada samoja koiria uudestaan hoitoon. Kun koira ja sen tavat ovat tuttuja, on hoitojakso mukavan rento ja stressitön kaikille. Otan silti yhä uusia koiria toisinaan tänne hoitoon, en edes ihan tiedä miksi.
Ainakin siksi, että pidän erilaisten koirien kuvaamisesta ;) Lisäksi haluaisin tutustua mahdollisimman moneen koiraan, jotta saisin omakohtaista käsitystä siitä miten erityyppiset koirat toimivat ja opin itse aina vain paremmin ja paremmin toimimaan erilaisten koirien kanssa. Tiedän myös kuinka tuskaista on etsiä koiralle hoitopaikkaa kun mistään ei tunnu löytävän ketään jolle uskaltaa koiransa antaa, joten olen mielelläni avuksi ihmisille. Nanankin on hyvä olla muiden koirien seurassa ettei se kokonaan ehdi unohtaa miten tulee käyttäytyä. Hoitokoirien pitäminen on siitäkin kivaa, että minun tulee käytyä pidemmillä ja vaihtelevimmilla lenkeillä. 
Olen käynyt tässä parin kuukauden ajan joka keskiviikko Rasmuksen tallilla ratsastamassa Cina-nimisellä puoliverisellä. Olemme käyneet erimittaisilla maastolenkeillä, ensimmäistä kertaa lukuunottamatta aina ilman satulaa. On ollut ihan uskomattoman hienoa saada nauttia niin kiltin ja luotettavan hevosen seurasta kuin Cina. Se on mahdollisesti kiltein hevonen, jonka olen ikinä tavannut. Ehdin aikaisemmin käydä tallilla keskiviikkoisin, koska minulla oli vain aamulla yksi tunti koulua tyhjän lukujärjestyksen takia. 
Nyt lukujärjestykseni muuttuu niin, että en valitettavasti enää ehdi valoisana aikana Veikkolaan asti. Olen miettinyt, että jos jostain täältä läheltä (asun Espoossa, Laajalahdessa) löytäisin maastoilukaverin, alkaisin mielelläni käydä tallilla. Pitää tutkia mistä löytyisi omistaja joka haluaisi antaa hevosensa vaikka kerran viikossa maastoreissulle kanssani. Olen kokenut maastoilija ja pärjään hankalammankin hevosen kanssa, mutta mielummin etsin nyt rohkeaa ja maastoilusta nauttivaa kaveria. Jos jollain on ideaa mistä tällaisen hevosen löytää, niin llinjama@gmail.com saa laittaa sähköpostia, kerron siellä sitten enemmän ratsatushistoriastani. Tässä vielä loppuun kuva Cinasta kun olin tämän viikon keskiviikkona toistaiseksi viimeistä kertaa tammaa tapaamassa. Varmasti tapaamme vielä, sen omistajakin jo lupasi että olen aina tervetullut ratsastamaan Cinalla.
<3

11 kommenttia :

 1. Hienoja koiria, mä tykkään Rasmuksen korvista. <3 Just tän takia mä oon niin onnellinen siitä, että oon sun kautta saanut tavata paljon upeita koiria. Siinä oppii oikeesti tosi paljon ja Sofillakin on yleensä ihan hauskaa kavereiden kanssa. Toivottavasti ainakin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha jooo ne on söpöt :D Totta, totta, joskus me vielä opitaan ymmärtämään koiria täydellisesti. Paitsi että se ei oo mahdollista, kukaan ei koskaan oo valmis tai täydellinen. On Sofilla kivaa ja se oppii koko ajan miten olla laumakoira koiralaumassa.

   Poista
 2. No just hö, koulunkäynti ja työssäkäynti hankaloittavat harrastamista - niin tuttua. Onneksi tää pimeä aika on kohta ohi. Sit kun tulee lunta, näkee taas. Voiks oikeesti joku olla kiltimpi kuin Anton?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä... Tässä kuussa päivä alkaa pidentyä! No VOI, Cina on vielä rauhallisempi maastossa :) Ja seisoo rauhallisemmin täysin tilanteesta riippumatta.

   Poista
 3. Vau, Nanalla ja Rasmuksella on ihan samat ilmeet joka kuvassa :D Cina on hyvin kaunis hevoinen! Ottaisin sut niiin mielelläni tänne meille, miksi pitää asua näin kaukana :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ne on kyllä mainio pari. Huomasin nyt jälkeenpäin vasta, että joka kuvassa Nana on vasemmalla, en yhtään tiedä miksi, enkä osaa päättää onko se hyvä vai huono asia. Jep se on :) Voi kiitos, oi olis ihanaa päästä sinne heppailemaan! Otan joskus Nanan mukaan ja tuun :D Olis siistiä saada tavata sut ja teidän nelijalkaosasto.

   Poista
  2. Oi se ois ihan mahtavaa :D laitan sulle kaveripyynnön tulemaan fb :ssä!

   Poista
 4. Ihan superhienoja kuvia taas! Itsekkin olen alkanut ratsastamaan aina ilman satulaa. Voisit toki tulla maastoilemaan Tohinalla, jos matka olisi _hiukan_ lyhempi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi ei ihanaa, et tiedä kuinka paljon tarjouksesi ilahdutti :)

   Poista
 5. Ihania kuvia ja Cina on kyllä tosi nätti! Mullakin taitaa se Nellan vuokraus jäädä kun ei omistajasta ole mitään kuulunut :o Joskos sitä sitten lähtisi taas siihen hirmuiseen vuokriksen etsimis rumbaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi ei, toivottavasti löydät itelles vuokriksen.

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com