sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Minä olen hieman outo, mutta onnellinen

Tänään joskus yhdeltätoista sain jopa noustua ylös ja kävin aamulenkillä koirien kanssa. Vili ja Nana ovat suloisia lenkillä, vaikka molemmilla on pitkät flexit, ne kävelevät ihan vierekkäin. Meidän lähellämme on sellainen autiotalo, joka on hyvin suojassa autoteiltä eikä siellä liiku muita. Niinpä annan aina koirien juosta siellä vapaana. Niin tälläkin kertaa, ja kaikki sujui hienosti. Tuuli oli ihan mielettömän kova, mutta eihän se haitannut. Vili näytti hauskalta partansa kanssa tuulessa, sain otettua tilannetta hyvin kuvaavan otoksen.Nanan käytös muuttuu huvittavalla tavalla kun minulla on hoitokoira. Siitä tulee hellyydenkipeä, koko ajan varsinkin sisällä se tunkee ihan viereen ja haluaa että sitä rapsutetaan. Ulkona se keksii koko ajan jotain ihmeellistä säädettävää, tänäänkin se jostain syystä välttämättä halusi juosta ympäriinsä flexi suussaan. Ihme koira! Mutta sen halu poimia maasta esineitä osoittautui hyödylliseksi tänään. Olin ottanut lapaset pois kädestä koiria kuvatessani, ja olin lähdössä kävelemään pois autiotalon pihasta. Nana palasi takaisin pihaan ja tuli sieltä toinen lapasistani suussaan. 
Nanaa on kyllä opetettu poimimaan maasta esineitä ja palkkailen sitä siitä, mutta ei siitä ikinä ennen ole noin paljon iloa ollut. Sinne olisivat jääneet hanskani ilman Nanaa, hieno koira. Vilikin on ollut oikein hienosti, sitä uskaltaa hyvin pitää vapaana koska se tulee jopa Nanaa paremmin luokse kutsuttaessa. Eilen Vili söi todella huonosti, mutta sillä on tapana tehdä välillä niin joten en huolestunut. Tänään se söi ihan normaalisti ja kun annoin lisää ruokaa nekin katosivat, eli ei ongelmaa. Huomenna ehdin toivottavasti päivällä kuvata koiria, ainakin sään pitäisi olla hyvä.

6 kommenttia :

 1. Pätevä Nana ja komea Vili. <3 Muista ottaa se huomenna mukaan!
  Tykkään tosta otsikosta, se on niin Nanaa. :D

  VastaaPoista
 2. Ihanaa nähdä teistä taas elonmerkkejä! :D Hienoja kuvia, mutta 2. kuva on ihan lemppari. Ihana otsikko ja ihana Nana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, ilahduttavaa että jaksat lukea blogiani :) Joo siihen tokaan olen minäkin tyytyväinen! Kiitos kehuista :3

   Poista
  2. Mä tykästyin hirveästi tohon aivan ensimmäiseen kuvaan! Oonko käsittänyt väärin vai onko ton autiotalon ympärillä jotkut aidat? :0 Mahtavan oloinen paikka! Ja ihanaa kun kuvistakin jotenkin näkee miten Nana viihtyy Vilin seurassa :)

   Poista
  3. Haha joo ton ekan laitoin facebookiinkin, vaikka oon yrittänyt lopettaa sinne koirakuvien spämmäämistä :D Siis siinä on motari vieressä, mutta sinne ei pääse koska aidat. Eli ei sitä autiotaloa ole aidattu, mutta tie on. Voi, kiitos ilahduttavasta kommentista!

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com