sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Mitä näät se totta on


Kun kävelimme noiden neljän koiran kanssa, en voinut kuin miettiä että mistä ne kaikki tulivat.... Nana nyt on Nana ja Sofi on Sofi. Timon omistajan poika oli kipeänä tänään, joten Timo tarvitsi liikuntaa. Ja Milo on meillä hoidossa tiistaihin asti koska sen omistaja lähti käymään Venäjällä. Siispä lenkillämme oli mukana neljä koiraa. Kaikki sujui kuitenkin yllättävän hyvin, mitä nyt Sofi ja Nana ottivat loppulenkistä vähän matsia ja taluttajat turhautuivat välillä vetäviin koiriin.

Kun nyt kerran lenkille lähdettiin, ei ollut mitään syytä palata heti kotiin. Niinpä lenkkimme jatkui niin pitkään että pimeys ehti laskeutua. Juuri sitä ennen saimme nauttia kauniista ilta-auringosta, otin muutaman kuvan joista varsinkin ensimmäiseen olen todella tyytyväinen. Kun on lenkillä noinkin monen koiran kuin neljän kanssa, se tuntuu aluksi epäkätevältä ja siltä että koiria on ihan liikaa. Mutta kun on jonkun aikaa kävellyt, ei sitä enää osaa ajatella että koiria on jotenkin monta. Ne vain tallustavat (tai no, lähinnä laukkaavat vapaina) eteenpäin tyytyväisinä, yhtenä laumana.

Ensi viikolla onkin syysloma, mutta vasta torstaista eteenpäin. Alkuviikkoni on _kamala_, liikaa soittojuttuja ja muita kiireitä joten en välttämättä ehdi päivittämään. Onneksi loma tulee, sitten on aikaa ottaa hienoja kuvia ja istua koneella ;)