sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Dont let go of the things you believe in

Kaunis aamulenkki kauniin koiran kanssa. Näin syysloman viimeisen päivän kunniaksi on mukavaa, että en ole enää flunssassa. Ruotsin epäsäännöllisiä verbejä pitäisi vähän ehkä opiskella tiistain koetta varten. Muuten elämä hymyilee, kaikki on jotenkin niin kovin helppoa ja hauskaa juuri nyt.


14 kommenttia :

 1. Nana on niin kaunis <3 Samalta näyttää kuin meidänkin aamulenkki :) Täällä makoillaan edelleen koko viikon kestäneessä flunssassa... Mutta totta, kaikki on niin hyvin juuri nyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Hyi kuulostaa kurjalta, toivottavasti paranet pian! Kiva kuulla että muuten asiat sujuvat sielläkin.

   Poista
 2. Ihania kuvia! Toi viiminen on kyllä mun lemppari. Ihanat värit ja Nana on tosi valppaan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Joo se vika on munkin lemppari :) Ja en edes mitenkään suunnitellut sitä, olin kiipeämässä Nanan perässä noita portaita ylös kun huomasin että sehän näyttää söpöltä ja otin kuvan :D

   Poista
 3. Vielä on sitä kivaa syksyä jäljellä, kun on värikästä ja valoisaa! Kohta ei saa enää mitään kuvia, kun on vaan pimeää. Mutta kauniita kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kaikkein kurjinta on aamulla lähteä kun on pimeää ja iltapäivällä palata kotiin pimeän jo laskeuduttua. Kiitos kehuista! :)

   Poista
 4. Ööö kanttis tota koiraa pikkasen ehkä laihduttaa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se painaa 19kg että ei välttämättä kannata :D

   Poista
 5. I'm so glad that you are not sick with the flu anymore! I have been sick too the past week (even ended up skipping my wedding anniversary). Being sick is seriously horrible. Are you studying the Swedish language? I bet that is so hard!!! Hugs, Francesca

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yeah me too... :) Oh that's horrible, hope that you are better already! Yeah I'm, but I think that it's not as hard as German.

   Poista
  2. Wow!! You know German too?!? You must be very intelligent! I know two languages, and it seems like I have a hard time speaking both! lol!

   Poista
  3. Haha just a bit, I have studied it for one year now. I'm not so intelligent, can't handle math or chemistry or anything like that... :D

   Poista
 6. Ihan sika mageita kuvia muuten sulla! Oisaispa itenkkin! :-D ja toivonpa todella että tuo yksi ano sanoi tuon leikillä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! Ja siis MITÄ mä aina katon sun kuvia kateellisena et kunpä mä osaisin ottaa yhtä hyviä kuvia ku sä :D Se voi olla, toivottavasti...

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com