sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Kysyn tietä, mutta kukaan ei vastaa

Tänään oli kaunis ja helppo päivä. Kävimme yllä olevan koirajoukon kanssa metsässä lenkillä, kaikki meni hienosti jos ei oteta huomioon että Sofi putosi pieneen lampeen. Raukka inhoaa vettä muutenkin jo, tai nyt viimeistään. Kuten Tiian kanssa puhuimme, on koirien vieminen yhteislenkeille todella fiksua koirien kannalta. Ne viihtyvät yhdessä, juoksuttavat toisiaan ja saavat sosiaalisia kontakteja. Vaikka Sofi tai Nana eivät kumpikaan ole mitään maailman koirasosiaalisimpia otuksia, ne selvästi nauttivat yhteisistä retkistämme.

Kävin illalla vielä viemässä lainassa olleen ratsastuskypärän kaverilleni Ronjalle takaisin Nanan ja Rasmuksen kanssa. Molemmat koirat käyttäytyivät kiltisti bussissa. Perillä kävelimme Ronjan ja hänen Muppe-labbisnarttunsa kanssa iltalenkin. On hassua, että Ronjan muutettua pois kotoaan (hän on kuitenkin viikonloput kotona) olemme alkaneet nähdä useammin kuin hänen asuessaan koko ajan kotona. Se on sitä eroahdistusta! 

Huomenna aamulla minulla on kello soimassa kuudelta, lähden viemään Rasmusta kotiin ja käyn tapaamassa hoitohevostani Wäiskiä Kylmälässä vielä ennen koulun alkamista. En tiedä tulenko ehtimään kouluun yhdeksitoista, mutta toivotaan parasta. Niin ja vielä loppuun illan biisisuositus. Ihkutin Sagan edellistä biisiä täällä aika monta kertaa, joten tasapuolisuuden nimissä uusikin biisi ansaitsee maininnan: Kasvoton kaupunki on biisi, joka jokaisen ihmisen tulee kuulla edes kerran elämässään. Kertokaa toki mitä mieltä olette siitä.

3 kommenttia :

 1. Sulla on täällä blogissa ihania kuvia, ja kivoja postauksia, mutta teksti voisi olla isompaa. :) Kännykällä kun lukee, niin täytyy kokoajan zoomata lähemmäs ja kauemmas. Mutta ihana blogi! <3

  www.heppailualalla.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiva kuulla :) Itse asiassa se teksti oli ennen isompaa, mutta sitten taas tuli valitusta että se on liian isoa :D Ehkä pitäisi laittaa vähän isommaksi niin kaikki olisivat iloisia. Ja tietty kännykällä jos lukee ni kannattaa käyttää mobiiliversiota niin ei tarvitse zoomailla. Kiitos kehuista.

   Poista
  2. Tai sitten vähän kaventaa tota tekstialuetta. En tiä mikä oikeelta nimeltään on, mutta siis kun jostain pystyy säätämään noita leveyksiä, niin kaventais vähän tota postausaluetta :D Jos mitään ymmärsit tosta selityksesta, niin hyvä :D

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com