lauantai 28. syyskuuta 2013

No hour is wasted in the saddle

Olin tänään kuvaamassa kaverini Ronjan tuntia Siuntion Ratsastusklubilla. Ratsuna toimi hieno Anton-tinkeri, jonka selkään minäkin kiipesin ennen tunnin alkua yhdeksi kierrokseksi kävelemään. Ronjalla oli estetunti mikä sujui tietysti hienosti, koska olimme juuri Perniössä esteleirillä ;) Otin aika paljonkin kuvia, mutta koska hyppääminen tapahtui maneesissa, eivät kuvat olleet mitenkään käsittämättömän hienoja joten en niitä tämän enempää tänne julkaise, vaikka ratsukko oli monessa muussakin kuvassa oikein edustava. Tuli kyllä taas hinku päästä tunnille, mutta onneksi keskiviikkona sitten...
Pääsin Ronjan tunnin jälkeen Ronjan ja hänen äitinsä kyydillä Sandbackeniin, tallille Veikkolaan. Siellä sain tavata Cina-nimisen kauniin tamman, jolla alan maastoilla melkein tämän vuoden loppuun asti aina keskiviikkoisin. Olen tehnyt lukujärjestykseni niin nerokkaasti, että minulla on keskiviikkona vain yksi tunti koulua, eli olen jo 9.30 vapaa. Sen jälkeen on erinomaisesti aikaa ratsastaa hevonen ennen pimeän tulemista. Nanaa en valitettavasti voi ottaa mukaan, mutta muuten järjestely tuntuu aika toimivalta. Cinakin vaikuttaa mitä mukavimmalta tapaukselta, toivottavasti se on sitä edelleen kun saamme tutustua toisiimme.
Ronjan Muppe-lapukka oli mukana tallilla :)
Lähden vielä kohta iltalenkille Tiian ja Sopheniuksen kanssa, jos saan jotain kuvia otettua niin teen vielä uuden postauksen tänään.

edit// Kävimme kyllä iltalenkillä, mutta kameraa en ottanut mukaan pimeyden takia.

6 kommenttia :

 1. Tykkään kyllä hirmuisesti, kun kirjoittelet näin usein! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Nyt on ollut kyllä jotenkin tosi paljon intoa kirjoittaa blogiin.

   Poista
 2. Kaunis Cina! Oon niin kateellinen kun sulla on koiraihminen kaverina. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi nätti hevonen :) Ja Tiia on ihana, on todellakin parasta että olemme molemmat koiraihmisiä.

   Poista
 3. :) That is so true! I miss going horseback riding it was my huge passion as a kid. One day my dream is to ride again!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I hope that you can go to ride again one day! :) It's just so awesome.

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com