sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Milon pikavisiitti

Milo vietti tämän sunnuntain meillä hoidossa. Se leikki ihan innoissaan Timon kanssa meidän pihassa vaikka kuinka, ja kun vein sen koirapuistoon Milo yritti saada Luna-labbiksen leikkimään vähän heikoin tuloksin.
Milo pääsi tietysti myös mukaan kun menin viemään Sofia kotiin ja hakemaan Nanaa. Juoksutimme koiria vähän aikaa Malminkartanonmäellä. Mukaan liittyi myös vuoden ikäinen seropiuros, se näytti minusta ihan picardienpaimenkoiralta mutta olikin joku lapukka-snautseri-jotain-mix. Sen omistajalla oli joskus ollut berni, joten hän oli kovasti innoissaan Timosta. Seropi nouti innoissaan pientä jalkapalloaan. Hauska otus, Nanakin melkein jopa uskaltautui nuuhkimaan sitä :D Taas kerran muuten yhteiskuvaa otettaessa Nana katsoi minusta, että nyt on kuva otettu ja nousi heti ensimmäisenä ylös. Sofi oli ainoa tottelevainen joka jäi makaamaan vaikka muut nousivat. Hyvä Sofi!

6 kommenttia :

 1. Sulla aina onnistuu noi yhteiskuvat, mulla ei ikinä >:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krhm niin no :DDDD Kyllähän ne joo, mutta voin kertoa et ne koirat ei ihan heti ekalla yrityksellä suostu asettumaan... Ja ne nousee ylös ennen kuin olen valmis ja niin edelleen ja niin edelleen.

   Poista
 2. Ihania kuvia jälleen kerran ;) Milo on aivan ihana <3

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com