lauantai 7. syyskuuta 2013

Friends are God's way of apologizing for our families

Olin Timon ja Nanan kanssa tänään Ronjalla, oli todella hauska päivä! Olemme menossa 20.-22. päivä tätä kuuta leirille Perniön ponitallille, myös kaverini Elina tulee mukaan. Suunnittelimme Ronjan kanssa jo ihan innoissamme leiriä, leivoimme suklaakeksejä ja juttelimme ihan kaikesta. Meillä on neljä vuotta ikäeroa, mutta en ole ikinä ollut niin kovin kranttu ystävieni ikien suhteen. Olen Timon omistajankin kaveri, ja on meilläkin kuitenkin viitisentoista vuotta ikäeroa. Niin kauan kun juttua riittää ja on hauskaa hengata, ei mielestäni iällä ole mitään väliä.
Ronjan Muppe-lapukka
Kävimme Ronjan kanssa myös kävelemässä tunnin lenkin metsässä, aurinko laski juuri ja oli todella kaunista. En muistanut/viitsinyt ottaa kameraa mukaan, välillä on ihan vapauttavaa kävellä ilman että ottaa kuvia. Teimme koirille pienimuotoiset "haku"treenit, toinen jäi odottamaan koirien kanssa ja toinen käveli piiloon. Ainakin koirat juoksivat kovaa ja niillä oli hauskaa vaikkei tuolla oikean haun kanssa ole juurikaan tekemistä :D Metsässä varsinkin Nana juoksi ympäriinsä kovasti, Timo ja Muppe pysyttelivät lähempänä. Olin ylpeä koiristamme kun vastaan polulla juoksi hirmuisesti haukkuva pikku-corgi, ja saimme kaikki omat koiramme kiinni ilman että ne pääsivät tarkastelemaan vierasta koiraa.
Bussipysäkillä otin Nanasta vielä kuvan, Timo ei jaksanut nousta ylös että siitä olisi mitään hyvää kuvaa saanut. Se ei meinannut jaksaa nousta ylös edes kun bussi tuli, sain raahata sitä varmaan metrin verran ennen kuin se nousi ja asteli itse bussiin. Tarkkasilmäisimmät lukijat ehkä huomasivat, että Timolla on päällään Hurtan valjaat. Ostimme ne Timon omistajan kanssa sille eilen, ja olemme kyllä olleet kovin tyytyväisiä hankintaan. Valjaat istuvat Timolle todella hyvin eikä se edes vedä ne päällä.

13 kommenttia :

 1. Ihania kuvia! Muutenkin todella kivanoloinen blogi, jään seurailemaan :)

  VastaaPoista
 2. Hhahahahahaha :DD nauran koska Pamela

  VastaaPoista
 3. Oi, teille tulee varmaan ihan sairaan hauska syysleiri Perniössä! Tollainen viikonloppu olisi mahtava, vois katella itekin sitten ens vuonna tollaista vaihtoehtoa :) Kauniita koirakuvia taas, ihana toi lapukka kun yrittää tosissaan saada toista leikkimään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep uskon kans! Viikonloppu on muuten kiva mut se vaan loppuu liian äkkiä :( Toisaalta niin kyllä loppuu pidempikin leiri, ei auta :D Kiitos kehuista!

   Poista
 4. Great pics!!!!!! The person who took the photos did a awesome job!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much, I have taken all of these photos :)

   Poista
 5. Kunnon sun blogimaratoni tässä, mut mikäpä sen parempaa ja on tommonen valokuuvaaja ja kirjoittava! :) plus otukset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoisia lauseita mulla kylläkin :D

   Poista
  2. Todella mielenkiintoisia! :D Mutta ei se mitään <3

   Poista
 6. Ihana toi labbis :---D Kieliposkella yrittää pyyttää leikkimään toista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep Muppe on sympaattinen otus :') Kyllä Timo sen kanssa onneksi kans riehui välillä.

   Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com