keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Just know that these things will never change for us at allKävin äsken aamulenkillä Nanan kanssa. Ensin kauhistuin kun mittari ei ollut edes plussan puolella, mutta puin tarpeeksi päälle eikä minulle tullut kylmä. Melkein mikään ei ole parempaa kuin aamulla käydä rauhassa lenkillä koiran kanssa. Kukaan ei liiku samoilla reiteillä samaan aikaan meidän kanssa, joten Nana saa olla aina koko lenkin vapaana. Se ei lähde pitkälle, mutta juoksee kuitenkin todella paljon ja kovaa. Koirapuistossa Nana etsii aina jonkun kepin tai pallon jota sitten heittelen sille. Kotimatka on Nanan osalta aina todella kiireinen, koska se tietää saavansa ruokaa kotona. Meillä on aika tarkat rutiinit aamulenkin suhteen, välillä poikkeamme eri reitille mutta peruselementit pysyvät samoina.Tänään menen suoraan koulusta tallille, käyn ensin ratsastamassa maastossa jonkun lenkin ja sitten menen vielä toiselle tallille katsomaan hoitohevostani Wäiskiä. Illalla yritän lukea saksaa huomiseen kokeeseen ja ehtiä vielä ehkä iltalenkille Tiian ja Sofin kanssa, eli kiireinen päivä tulossa! Toivottavasti saan tehtyä kemiankokeeni nopeasti niin pääsen lähtemään tallille ajoissa ja ehkä jopa ehdin tehdä kaiken mitä olen suunnitellut. Koeviikko on kyllä mukava keksintö, ihan kuin olisi lomalla koulusta. Tietysti kokeisiin pitää lukea, mutta se on minusta jopa ihan mukavaa, ainakin sitten kun saa aloitettua.


Mukavaa keskiviikkoa kaikille! :)

10 kommenttia :

 1. Ihana toi viiminen kuva! Nanalla on niin kauniit silmät :)

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä mahtavilta nää teidän lenkkimaastot! :)
  Ja oon ihan samaa mieltä noista koeviikoista, että kun tehokkaasti saa tehtyä sen kokeen, niin pääsee koulusta tekemään mitä haluaa ja valmistautumaan seuraavaan päivään, ei huono ollenkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo meillä on kyllä kivat lenkkimaastot ja varsinkin se että koira saa juosta vapaana on parasta. Niinpä, en tajua ihmisiä jotka sanovat että koeviikot on kauheita :D

   Poista
 3. Kolmas kuva on mainio, Nana on hieno! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naaanu nauttii vapaudesta :') (aidatulla alueella mut se ei oo olennaista)

   Poista
 4. Nättejä kuvia, Nana on suloinen kuin mikä! :)

  VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com