torstai 8. elokuuta 2013

Viimeisiä lomapäiviä viedään...

... ja mitenpä muuten minä niitä viettäisin kuin koiran kanssa tallilla! Blogin kanssa on ollut vähän taukoa, olin tässä välissä musiikkileirillä Karkussa ja yhden yön verran maalla Kokemäellä. Tiistaina lähdin tallille ja tänään torstaina kotiuduin.


Eilen aamulla kävimme hienolla maastolenkilä Ronjan, Katjan, Mupen, Antonin Wäiskin ja Nanan kanssa, kävelimme about tunnin verran ja kaikki sujui hienosti. Yksi ehdottomasti mainitsemisen arvoinen asia tallilta on sinne muutama viikko sitten syntynyt varsa. Otin siitä ja emästä Lyrasta muutaman kuvan. Varsa on todella utelias, nopea ja kaunis otus. On hauskaa nähdä millaiseksi pikkutyyppi kasvaa.





Nanalla on mielenkiintoinen suhtautuminen hevosiin: se tavallaan kunnioittaa niitä todella paljon eikä varmasti jahtaa niitä eikä ole koko kesänä haukkunut hevosia. Nana ei kuitenkaan aina osaa varoa niitä. Esimerkiksi kun Wäiski on kiinni käytävällä, Nana juoksee tyytyväisenä sen mahan ali... Nana saattaa  myös maastossa pompata ihan yhtäkkiä melkein hevosen eteen polulle metsästä. Vahingoilta on kuitenkin säästytty, ja vaikka Wäiski ei ole mikään maailman koiraystävällisin hevonen, Nanaa se sietää erittäin hyvin, kuten muutkin tallin hevoset. Kenties se johtuu siitä että Nana on sen verran pieni ja tallin omistajan sanoin todella kiltti koira <3


Olen niin kovin huolellinen ihminen, että tallille lähtiessäni otin oikein kameraan laturinkin mukaan. Menomatkalla bussissa kuitenkin tajusin, että jätin kameran kotiin. Onneksi minulla on ihana ystävä Ronja, joka jalomielisesti lainasi kameraansa minulle. Aika äkkiä Canonin käyttö muistui mieleen, ja olen oikein tyytyväinen näihin kuviin. Kahdessa alla olevassa kuvassa Nana poseeraa syöpön hoito-mikälie-hevoseni Wäiskin kanssa.


14 kommenttia :

  1. Nanahan on mallikkaan näköinen tallikoira, Bruno ei ole aivan noin tyynen rauhallinen :D Ja voihan varsa, ihania kuvia jälleen kerran, oli kamera mikä oli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä tosi hienosti tallilla aina, onneksi :) Kiitos paljon kehuista!

      Poista
  2. Ompa kivan näkönen koira! Ja söpö varsa:3

    VastaaPoista
  3. Nämä sun kuvat on todella upeita, tosi mahtavan näköinen tuo hevonen ja koira on myös söpö :3 Tykkään todella paljon tuosta sun bannerista ja muutenkin blogin ulkoasusta ja värimaailmasta. Teksti on myös sujuvaa ja sitä lukee mielellään. Oonkin seuraillut sun blogia ennenkin (:
    http://mustavalkea.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, tulipa hyvä mieli sun kommentista! Ihastuin sun blogiin ensi silmäyksellä ja rupesin lukijaksi. Juuri samat asiat jotka mainitsit blogini ulkoasusta pätevät sinunkin blogiisi :)

      Poista
  4. Tää blogi on tosi kiva! Kuvat on ihania varsinkin noi varsakuvat! :) Tätä blogia on helppo lukea, olis kiva jos tulis jonkunlainen banneri? :) Sulla on hyviä kuvia niin sais varmaan kivan!

    http://persilponi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos :) On mulla banneri, mut jos mobiiliversiota oot kattellut niin siinä se ei näy. Ja en osaa edes tehä bannereita, en oo ikinä tehnyt yhtäkään :D

      Poista
  5. Mäkin pääsin jo varsaa rapsuttaan kun vein ne laitsalle Nean kanssa. Sitä ennen kävin Nean ja Wäiskin kanssa - ja siis minä Antonilla, maastossa. Ihana reitti, vähän eri kun sun kanssa. Kivat maastot, just meikäläisen mieleen. Mun rida siirtyi perjantaiksi, jos haluut tulla sillo mukaa - ilmoittele, teen Antonilla varmaan vaan kävelymaaston, kun torstaina sitä käy eläinlääkäri hoitamassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee hyvä sinä:) Ja hyvä Anton. Joo varmasti haluan tulla, järjestän aikatauluni niin että onnistuu! Mulla ei oo kännykkää (koska jätin sen Kylmälässä kaatosateeseen ja nyt se ei mee päälle...) mut palataan asiaan facebookin kautta.

      Poista
  6. Wouu miten ihana blogi! Ihan sika hieno ulkoasu ja banneri, sekä sulla on kiva tapa kirjottaa! :)

    VastaaPoista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com