sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kaunis mökkireissu




Kävimme mökillä, mukana reissussa olivat minun ja Nanan lisäksi kaksi serkkuani, siskoni ja hänen poikaystävänsä. Oli ihanaa ihan vain olla muutama päivä, syödä hyvin ja rentoutua. Mökki jossa olimme on IHANA, se on rakennettu ihan kiinni mereen. Niin ei saa enää rakentaa, joten paikka on aika ainutlaatuinen. Saaristossa kun oltiin, punkkeja otin muutaman koirasta joka päivä, mutta muuten kaikki sujui.



Täytyy vielä hehkuttaa, koska en omista saavutuksistani kai kovin paljon täällä blogissa yleensä mainosta. Kävimme serkkuni kanssa tänä aamuna juoksemassa 10km lenkin, ensimmäistä kertaa juoksin niin pitkän matkan. Jäi hyvä mieli, juokseminen on ihanaa. Kävimme kahdesti lenkillä, molemmilla kerroilla Nana oli mukana tietysti. Sillä on rasittava tapa alkaa jumittaa hihnassa juostessaan, niinpä se saikin juosta lähinnä vapaana.



Kahdesta viimeisestä kuvasta olen kyllä ihan käsittämättömän ylpeä, ovat mielestäni onnistuneita molemmat. Valokuvaus muuttuu heti helpoksi ja hauskaksi kun vähän muistaa vaihtaa paikkaa.



Huomenna lähden viiden päivän musiikkileirille, sen jälkeen pääsen taas postaamaan.

5 kommenttia :

  1. Ihania kuvia, etenkin tuo viimenen on upea! Ja sie oot niin ihanan iloisen ja onnellisen näköinen tossa yhdessä kuvassa. :)
    Pidä hauskaa leirillä ja nähään sit kun tuut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Jep joo siltä mä tosiaan näytän, ei puhuta mökkilookista sen enempää... :DD Tekstaan sulle koska en oo kauheesti kotona ja ongelmia ja hyi mutta nähään ihan ehdottomasti :)

      Poista
  2. Hirmuisen upeita kuvia tässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos <3 :) Ja vau osasit kommentoida!!

      Poista
    2. :) kyllä, aika hyvin multa näiden blogien kanssa!

      Poista

Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostin kautta :)
llinjama@gmail.com